beoordelingen Montblanc Park
Beoordeling over camping Montblanc Park
Regio Catalonië Montblanc
  0034977862544 / 0033492283848
8.3
/10
van 92 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Prachtige, grote camping aan de Costa Daurada, op 30 minuten van Port Aventura en 35 km van zee! Walid en zijn team heten je welkom op een Fiesta te maken! Je wordt ondergedompeld in een magische wereld! Je ontdekt een waanzinnig waterpark, volledig ingerichte stacaravans en vooral entertainment van topkwaliteit! Er is een snackbar bij het overdekte zwembad en een restaurant bij de ingang. De camping is zeer gezinsvriendelijk. Onze favoriete accommodatie: Habana Top Presta in de wijk Château Carabouille. Een tip voor een bezoek? Het zeer mooie middeleeuwse stadje Montblanc ;)

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 92 beoordelingen tussen 2022 et 2023
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

57 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.4
/10
Beoordeling van Hassna L.
Startdatum verblijf : 13/08/2023
Sun Top Presta 4/6 pers. Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Wat we kunnen verbeteren :
Betere check op de brandalarms i. Het huisje
Echte beoordeling van 27/08/2023
Avis du camping Montblanc Park 1
9.4
/10
Beoordeling van Robert K.
Startdatum verblijf : 13/08/2023
Habana Top Presta 4 pers. Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
animatie en glijbanen
Wat we kunnen verbeteren :
Beter bediening.
Echte beoordeling van 27/08/2023
Avis du camping Montblanc Park 2
9
/10
Beoordeling van Onne S.
Startdatum verblijf : 06/08/2023
Chalet Gran Miramar Clim TV 4/6 Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke locatie, Montblanc is ook een leuk stadje/Dorpje om heen te gaan.
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie was vooral voor Frans en Spaanstalig
Echte beoordeling van 13/08/2023
Avis du camping Montblanc Park 3
9.7
/10
Beoordeling van Martijn H.
Startdatum verblijf : 05/08/2023
Resort Top Presta 6/8 pers. Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We hebben een super vakantie gehad, accommodatie was netjes en schoon. personeel was vriendelijk en snel, Engels spreken was af en toe lastig voor het personeel maar prima te redden. Zwembaden waren netjes en altijd wel een stoel te vinden.
Echte beoordeling van 19/08/2023
Avis du camping Montblanc Park 4
8.4
/10
Beoordeling van Leon M.
Startdatum verblijf : 05/08/2023
Resort Top Presta 6/8 pers. Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 19/08/2023
Avis du camping Montblanc Park 5
9
/10
Beoordeling van Tamara H.
Startdatum verblijf : 05/08/2023
Sun Top Presta 4/6 pers. Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De locatie op de berg is fantastisch. Leuke zwembaden. De ligging is goed met betrekking tot uitstapjes zoals Barcelona, Salou, Reus en Tarragona
Wat we kunnen verbeteren :
Al wisten we dat hier geen Dutchbox was, misten we wel een beetje de connectie met het animatieteam.
Echte beoordeling van 19/08/2023
Avis du camping Montblanc Park 6
9.7
/10
Beoordeling van Rene P.
Startdatum verblijf : 30/07/2023
Resort Top Presta 6/8 pers Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping, fijne zwembaden en glijbanen. Ook de sportvelden, het speelkasteel en diverse speeltuintjes waren een succes. De schuimpartys vonden ze savonds het leukste. Onze kinderen (12,10,8 en 5) hebben erg genoten en zich vermaakt en wij dan ook. Ruim een uurtje rijden naar Barcelona.
Wat we kunnen verbeteren :
Wat meer schaduwplekken bij het zwembad zou wel fijn zijn
Echte beoordeling van 20/08/2023
Avis du camping Montblanc Park 7
8.9
/10
Beoordeling van Esther S.
Startdatum verblijf : 30/07/2023
Resort Top Presta 6/8 pers Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
leuke kindercamping
Wat we kunnen verbeteren :
personeel restaurant was veelal niet vriendelijk. zelfs hierdoor besloten maar buiten de camping te gaan eten
Echte beoordeling van 13/08/2023
Avis du camping Montblanc Park 8
8.2
/10
Beoordeling van Peggy B.
Startdatum verblijf : 30/07/2023
Raoul Top Presta 6 pers DIM/DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
mooi park
Wat we kunnen verbeteren :
zou fijn zijn als er meer personeel zou zijn die Engels kunnen. de avond animatie misschien wat vervoegen zodat de wat jongere ook een leuke avond hebben
Echte beoordeling van 13/08/2023
Avis du camping Montblanc Park 9
9.8
/10
Beoordeling van Michelle M.
Startdatum verblijf : 29/07/2023
Raoul Top Presta 4 pers Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor de kinderen eerder een pretpark dan een camping! Voor de ouders een prachtige groene omgeving waar je heerlijk kan ontspannen!
Wat we kunnen verbeteren :
Incheck momenten, meer schaduw. En of eventueel online al in checken of meer personeel inzetten op deze dagen.
Echte beoordeling van 12/08/2023
Avis du camping Montblanc Park 10
Copyright Capfun 2023 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics