beoordelingen Le Moulinal
Beoordeling over camping Le Moulinal
Regio Aquitanië BIRON
  05.53.40.84.60
9.2
/10
van 166 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

97 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 166 beoordelingen tussen 2022 et 2023
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

288 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
10
/10
Beoordeling van De V.
Startdatum verblijf : 21/08/2022
Sun TOP PRESTA 4/6 Pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele fijne, kleinschalige camping. Voldoende privacy bij de caravan. Fijn dat er duidelijke regels zijn bij het zwembad qua geen eten en drinken etc. Fantastische vakantie gehad!
Wat we kunnen verbeteren :
Entertainment een kaar dagen langer voor de Nederlanders ?.
Echte beoordeling van 06/09/2022
Avis du camping Moulinal 1
9
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 21/08/2022
Sun TOP PRESTA 4/6 Pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 06/09/2022
Avis du camping Moulinal 2
8.4
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 21/08/2022
Raoul TOP PRESTA 6 Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping met mooie plaatsen.
Wat we kunnen verbeteren :
Meer Engels sprekende mensen / informatie.
Echte beoordeling van 06/09/2022
Avis du camping Moulinal 3
9.5
/10
Beoordeling van Nathalie H.
Startdatum verblijf : 21/08/2022
Resort Bord de Lac TOP PRESTA 6 Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie en zeer nette camping, ook de zwembaden waren altijd zeer netjes. Je hoeft eigenlijk de camping niet te verlaten wanneer je aankomt met een voorraad drank en broodbeleg want er is een uitgebreid winkeltje en een lekker restaurant met take away. En niet te vergeten top animatie en prachtige sho
Wat we kunnen verbeteren :
De gladdigheid aan het trapje van het babybadje, dit zorgde voor vele valpartijen. Maar verder een top zwembad en heel netjes en attente redders! Op drukke dagen mogen de vuilbakken wel eens meer geleegd worden op het terras en rond de take away.
Echte beoordeling van 30/08/2022
Avis du camping Moulinal 4
10
/10
Beoordeling van An T.
Startdatum verblijf : 20/08/2022
Raoul TOP PRESTA 4 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heerlijke camping, midden in het groen. Ondanks het fantastische mooie zwembadcomplex met leuke glijbanen en animatie zijnde aquagym ed...., toch erg rustig en stil. ( Wij waren er de laatste 2 weken van augustus ). Topcombinatie: rust voor de ouders, fun voor de kids
Wat we kunnen verbeteren :
Niet veel eigenlijk. Wij vonden het top !
Echte beoordeling van 06/09/2022
Avis du camping Moulinal 5
8.7
/10
Beoordeling van Marleen K.
Startdatum verblijf : 20/08/2022
Raoul TOP PRESTA 4 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima stacaravans, met voldoende ruimte er tussen. Leuk meertje, ook nog een zwembad en leuke glijbanen.
Wat we kunnen verbeteren :
In het hoog seizoen is het heel druk in het zwembad. De WiFi was zeer slecht en we hadden bij meerdere providers helemaal geen bereik.
Echte beoordeling van 06/09/2022
Avis du camping Moulinal 6
9.9
/10
Beoordeling van Gwen M.
Startdatum verblijf : 20/08/2022
Sun TOP PRESTA 4/6 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer kwalitatieve camping! Leuk zwembad met variatie aan glijbanen. Voor elke leeftijd genoeg keuze aan animatie. Animatie van een héél hoog niveau: dansjes, kostuums, decors, sportactiviteiten, knutselactiviteiten,... Je zag dat er overal veel moeite en tijd was ingestopt.
Wat we kunnen verbeteren :
Meer Nederlandstalige activiteiten. De camping profileert zich als 'dutchbox'. In dat geval zou in principe elke activiteit ook in het NL beschikbaar moeten zijn. Nu was er slechts 1 Nederlandstalige show (poppenkast) van 30' tijdens de volledige week.
Echte beoordeling van 01/09/2022
Avis du camping Moulinal 7
8.9
/10
Beoordeling van Kim C.
Startdatum verblijf : 20/08/2022
Raoul TOP PRESTA 4 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk zwembad en glijbanen
Wat we kunnen verbeteren :
*zorgen dat de betaalde wifi werkt *Op website melden dat er veel hoogte verschil is op de camping
Echte beoordeling van 05/09/2022
Avis du camping Moulinal 8
9
/10
Beoordeling van Kim C.
Startdatum verblijf : 20/08/2022
Raoul TOP PRESTA 4 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk zwembad en glijbanen
Wat we kunnen verbeteren :
- vooraf vermelden dat er veel hoogteverschil is op de camping - de betaalde wifi is zo slecht dat het versturen van appjes niet altijd mogelijk is. Dit kon dit het personeel niet opgelost worden
Echte beoordeling van 29/08/2022
Avis du camping Moulinal 9
8.8
/10
Beoordeling van Mark Z.
Startdatum verblijf : 20/08/2022
Habana TOP PRESTA 4 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is rustig gelegen en van alle gemakken voorzien. Genoeg keus in het winkeltje. Er waren genoeg stoelen bij het zwembad op de momenten dat wij er waren. Wel missen wij voldoende parasols/ schaduwplekken.
Wat we kunnen verbeteren :
Er is totaal geen bereik met de mobiele telefoon. Wij hadden geen bereik met het netwerk, dus je kon niet eens bellen. Er is ook geen bereik via 4g/3g, dus is wel lastig als je iets wilt opzoeken wat leuk is in de omgeving. Wij vonden de bedden vrij hard in onze accommodatie.
Echte beoordeling van 04/09/2022
Avis du camping Moulinal 10
Copyright Capfun 2023 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics