beoordelingen La Tordera-Nacions
Beoordeling over camping La Tordera-Nacions
Regio Catalonië Malgrat de Mar
  0034 937 612 778
8.8
/10
van 29 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 29 beoordelingen tussen 2020 et 2021
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

31 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.6
/10
Beoordeling van Soudad A.
Startdatum verblijf : 14/08/2021
Habana Top Presta SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 31/08/2021
Avis du camping Tordera-Nacions 1
9.5
/10
Beoordeling van Bianca C.
Startdatum verblijf : 14/08/2021
Resort Top Presta SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Animatie is top. Heel leuk voor de kinderen met een uitstekend water plezier. Accommodaties is prima. Leuke activiteiten te doen.
Wat we kunnen verbeteren :
Het bar personeel komt vaak onprofessioneel over. Moet vaak erg lang wachten totdat de bestelling wordt opgenomen.
Echte beoordeling van 31/08/2021
Avis du camping Tordera-Nacions 2
8.6
/10
Beoordeling van Koning D.
Startdatum verblijf : 07/08/2021
Resort Top Presta SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie en gezellige camping aan de zee! Animatie voor de kinderen was super en het eten erg lekker. Weer genoten van een fijne week op Capfun.
Wat we kunnen verbeteren :
Enige minpuntje was dat onze stacaravan echt niet schoon was. We hebben dit meerdere malen gemeld, er is na 2 dagen iemand komen kijken. Ze stond in 30 seconden weer buiten en vond het wel schoon. We hadden geen welkomstpakketje met afwasmiddel e.d. Een bezem ontbrak en de dweil was enorm vies.
Echte beoordeling van 25/08/2021
Avis du camping Tordera-Nacions 3
8.7
/10
Beoordeling van Ronde D.
Startdatum verblijf : 31/07/2021
Resort Top Presta SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ligging aan het strand. Service gerichtheid is prima, eventuele problemen worden meteen opgelost. Lekker stokbrood!
Wat we kunnen verbeteren :
Aankleding van de camping Openbare douche en toiletgebouwen mogen wel beter schoongemaakt worden.
Echte beoordeling van 11/08/2021
Avis du camping Tordera-Nacions 4
8.4
/10
Beoordeling van Ronald S.
Startdatum verblijf : 10/07/2021
Bizouquet SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede omgeving en leuke zwembaden
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie in meerdere talen en behulpzaamheid campingwinkel personeel
Echte beoordeling van 20/07/2021
Avis du camping Tordera-Nacions 5
9.8
/10
Beoordeling van Sander A.
Startdatum verblijf : 09/08/2020
Habana Top Presta DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 07/09/2020
Avis du camping Tordera-Nacions 6
8.8
/10
Beoordeling van Haas D.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Raoul 6 DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
mooi zwembad en dicht bij het strand.
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Tordera-Nacions 7
9.9
/10
Beoordeling van Claudia B.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Habana Top Presta DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
heerlijke camping, lekker rustig, ligging is goed, hondvriendelijk
Wat we kunnen verbeteren :
in het restaurant kwamen wij vaker dineren,er was 1 serveerster die was best wel irritant, die kwam om de 5 minuten aan de tafel of alles goed was en 1x kwam zij met de rekening zonder dat wij het erom gevraagd hadden. annimatie alles in het spaans en frans en niets in het engels wij niets verstaan
Echte beoordeling van 11/08/2020
Avis du camping Tordera-Nacions 8
8.7
/10
Beoordeling van Rooij V.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Raoul 6 DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met leuke zwembad en zeer vriendelijk personeel Wegens corona was de camping heel rustig maar ik kan me voorstellen dat als de camping vol is het zwembad aan de krappe kant is
Echte beoordeling van 12/08/2020
Avis du camping Tordera-Nacions 9
10
/10
Beoordeling van Marcel U.
Startdatum verblijf : 18/07/2020
Resort Top Presta SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer nette camping met ruime plekken, schone en mooie stacaravan. Alle faciliteiten op loopafstand. Mooi zwembad met voldoende schaduw mogelijkheden.
Wat we kunnen verbeteren :
Jammer dat het campingstrand niet toegankelijk was, dit was een reden om deze camping te kiezen.
Echte beoordeling van 03/08/2020
Avis du camping Tordera-Nacions 10
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics