beoordelingen La Tordera-Nacions
Beoordeling over camping La Tordera-Nacions
Regio Catalonië Malgrat de Mar
  0034 937 612 778
8.3
/10
van 111 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Gelegen aan de Costa Brava, halverwege tussen Girona en Barcelona, ​​biedt deze camping u zonnige vakanties in familiale sfeer. De nabijheid van het strand maakt het echt de ideale plek om te ontspannen. De waterfaciliteiten en talrijke spelletjes voor kinderen verrukken jong en oud. Barcelona is echt niet ver weg. Mijn favoriete accommodatie: de Raoul 6 vanwege zijn comfort, zijn leefruimte en zijn rust!

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 111 beoordelingen tussen 2022 et 2023
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

58 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.9
/10
Beoordeling van Bijnen V.
Startdatum verblijf : 12/08/2023
Sun Top Presta SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping en vriendelijke mensen. Pan in het chalet was versleten, meteen een nieuwe gekregen.
Wat we kunnen verbeteren :
Fijne camping alleen was mij niet duidelijk dat het een kiezelstrand is.
Echte beoordeling van 26/08/2023
Avis du camping Tordera-Nacions 1
9.7
/10
Beoordeling van Robert M.
Startdatum verblijf : 06/08/2023
Raoul 4 DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 20/08/2023
Avis du camping Tordera-Nacions 2
4.3
/10
Beoordeling van Joyce B.
Startdatum verblijf : 05/08/2023
Habana Top Presta SAM

Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Niet, er werd weinig Engels gesproken.
Wat we kunnen verbeteren :
Meer personeel aannemen die Engels kan spreken.
Echte beoordeling van 12/08/2023
Avis du camping Tordera-Nacions 3
9.9
/10
Beoordeling van Shannon A.
Startdatum verblijf : 30/07/2023
Indy TV DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping was geweldig voor de kinderen en goed gelegen.
Wat we kunnen verbeteren :
Wat meer ook in het Engels. Alles was Frans en Spaans alleen.
Echte beoordeling van 06/08/2023
Avis du camping Tordera-Nacions 4
10
/10
Beoordeling van Saskia M.
Startdatum verblijf : 29/07/2023
Raoul 6 SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heerlijke camping met enorm vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteit van het restaurant is uitstekend. Goed eten voor weinig geld! Ook de ligging van het park is heerlijk. Kortom een dikke aanrader!
Echte beoordeling van 12/08/2023
Avis du camping Tordera-Nacions 5
9.3
/10
Beoordeling van Annelies M.
Startdatum verblijf : 29/07/2023
Raoul 4 SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gezellige camping, vriendelijk personeel. Stacaravan was erg schoon.
Wat we kunnen verbeteren :
Camping ligt aan zee, strand is bereikbaar via een hek met toegangscode. Deels kiezelstrand. Er is daar geen restaurantje/ strandtent waar je wat kunt drinken.
Echte beoordeling van 12/08/2023
Avis du camping Tordera-Nacions 6
7.3
/10
Beoordeling van Jeffrey S.
Startdatum verblijf : 29/07/2023
Indy TV SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
als Nederlanders die Engels kunnen praten , op de camping zat 80 procent alleen maar Franse terwijl je in spanje op vakantie bent haha
Wat we kunnen verbeteren :
er word geen woord Engels gesproken , de animatie beschrijvingen zijn in het Frans of spaans , met translate kom je er bijna niet uit
Echte beoordeling van 12/08/2023
Avis du camping Tordera-Nacions 7
9.8
/10
Beoordeling van Piotr S.
Startdatum verblijf : 23/07/2023
Raoul 4 DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 30/07/2023
Avis du camping Tordera-Nacions 8
9.9
/10
Beoordeling van Sven C.
Startdatum verblijf : 23/07/2023
Tienda Safari DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
prachtige omgeving, mooie tent
Echte beoordeling van 30/07/2023
Avis du camping Tordera-Nacions 9
9.7
/10
Beoordeling van Francisca D.
Startdatum verblijf : 22/07/2023
Indy TV SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping vo o r jonge kinderen.weining voor oudere kinderen
Wat we kunnen verbeteren :
Meer voor oudere kinderen orhaniseren
Echte beoordeling van 29/07/2023
Avis du camping Tordera-Nacions 10
Copyright Capfun 2023 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics