beoordelingen La Nautique
Beoordeling over camping La Nautique
Regio Languedoc Roussillon Narbonne
  04 68 90 48 19 et 07 86 94 97 64
8.3
/10
van 85 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Gelegen in een natuurgebied, maar tegelijkertijd ook dicht bij Narbonne. Het beste van twee werelden. Er is een groot lagunezwembad met uitzicht op het meer, ideaal voor de kleintjes om te zwemmen. 's Avonds is het uitzicht adembenemend. Strandliefhebbers kunnen op de grote stranden van de Aude terecht die op 15 minuten afstand liggen (ook op de fiets bereikbaar!).

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 85 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

28 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.3
/10
Beoordeling van Andre B.
Startdatum verblijf : 23/07/2023
Habana Clim TV 4 pers Dim

Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijkheid personeel. Vriendelijke nederlands sprekende dame receptie en zwembad
Wat we kunnen verbeteren :
Aankomst. Helaas was caravan nog niet klaar. Openingstijden en informatie op website of downloadbaar boekje ?
Echte beoordeling van 30/07/2023
Avis du camping La Nautique 1
9.3
/10
Beoordeling van Francien D.
Startdatum verblijf : 23/07/2023
Habana TP 4 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 06/08/2023
Avis du camping La Nautique 2
9
/10
Beoordeling van Jeanette T.
Startdatum verblijf : 22/07/2023
Habana Clim TV 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 05/08/2023
Avis du camping La Nautique 3
9.2
/10
Beoordeling van Asperen V.
Startdatum verblijf : 22/07/2023
Raoul 6 TP Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nieuwe, mooie huisjes. Grote ruime veranda en van alle gemakken voorzien.
Wat we kunnen verbeteren :
De gehele camping is Franstalig georiënteerd. Voor gasten van buiten Frankrijk is er niets en wordt er ook duidelijk geen moeite gedaan.
Echte beoordeling van 05/08/2023
Avis du camping La Nautique 4
10
/10
Beoordeling van Kaam V.
Startdatum verblijf : 22/07/2023
Tente Coco Sweet 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping bij een perfecte surfspot
Wat we kunnen verbeteren :
Het zou fijn zijn als de mogelijkheid om 'ouderwets' te kamperen (met eigen tent of caravan) blijft bestaan bij La Nautique.
Echte beoordeling van 12/08/2023
Avis du camping La Nautique 5
9.9
/10
Beoordeling van Etten V.
Startdatum verblijf : 15/07/2023
Resort TP 6/8 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een gemoedelijke camping , met mooie zwembaden vooral de lagune, en veel leuke activiteiten vooral voor de kids.
Wat we kunnen verbeteren :
Mijn zoon van 18 was dit jaar ook mee samen met zijn broer van 17. De poolparty was tot en met 17. Hier was hij best teleurgesteld over. Iets meer activiteiten ook voor jong volwassenen zou leuk zijn. Dus 18 plus. Want het is verder een fantastische camping .
Echte beoordeling van 29/07/2023
Avis du camping La Nautique 6
9.8
/10
Beoordeling van Corné D.
Startdatum verblijf : 15/07/2023
Raoul 4 TP Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Altijd goed weer
Echte beoordeling van 05/08/2023
Avis du camping La Nautique 7
10
/10
Beoordeling van Mitchell T.
Startdatum verblijf : 02/07/2023
Resort TP 6/8 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede animatie voor de kids! Goed eten en snelle hulp!
Echte beoordeling van 18/07/2023
Avis du camping La Nautique 8
9.1
/10
Beoordeling van - L.
Startdatum verblijf : 06/08/2022
Raoul Top Presta 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een fantastische plek, enthousiaste animatie! Schoon park en het restaurant had een goede menukaart. De take-away pizza's waren van een uitstekende kwaliteit.
Wat we kunnen verbeteren :
Graag hadden onze kinderen( 4 en 9) meer Nederlandse animatie gezien. Hierdoor werd er door ons niet veel gebruik gemaakt van de kidsclub en kinder activiteiten. Maar alles zag er fantastisch uit en de kinderen die mee deden waren allemaal blij en vrolijk. De musical was enorm mooi gespeeld.
Echte beoordeling van 23/08/2022
Avis du camping La Nautique 9
9.9
/10
Beoordeling van Eric V.
Startdatum verblijf : 30/07/2022
Raoul Top Presta 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette camping , fijn lagunastrand , vriendelijk personeel.
Wat we kunnen verbeteren :
Kunnen jullie niets aan doen, maar het stikte van de muggen .
Echte beoordeling van 16/08/2022
Avis du camping La Nautique 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 15/04/2024 07:46:20