beoordelingen Pachaca´d
Beoordeling over camping Pachaca´d
Regio Provence-Alpen-C˘te d'Azur La M˘le
  04 94 55 70 80
8.9
/10
van 72 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 72 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

104 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.6
/10
Beoordeling van Rick V.
Startdatum verblijf : 22/08/2021
Resort Top Presta dim/dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ligt in een mooie groenrijke omgeving.
Echte beoordeling van 05/09/2021
Avis du camping Pachaca´d 1
9.5
/10
Beoordeling van Robert J.
Startdatum verblijf : 08/08/2021
Habana Top Presta dim/dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ontzettend mooie omgeving en uitzicht vanaf je verblijf. Ook zijn de glijbanen en het zwembad erg leuk.
Wat we kunnen verbeteren :
Het engels van het capfun team is soms niet voldoende voor basis communicatie.
Echte beoordeling van 25/08/2021
Avis du camping Pachaca´d 2
8.7
/10
Beoordeling van Hoeven A.
Startdatum verblijf : 07/08/2021
Pirate Sun Top Presta sam/sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 18/08/2021
Avis du camping Pachaca´d 3
9.8
/10
Beoordeling van Frederick F.
Startdatum verblijf : 07/08/2021
Resort Top Presta sam/sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Uitstekende camping! Mooie locatie onder de bomen. Zwembad is zeer mooi!
Wat we kunnen verbeteren :
Misschien een beetje NL animatie voorzien? Moet niet veel zijn. Het bed was echt abonimabel slecht, wij gaan al jaren op vakantie op verschillende campings van Capfun maar dit hebben wij nog niet meegemaakt. Het bed was volledig in elkaar gezakt in het midden.
Echte beoordeling van 15/09/2021
Avis du camping Pachaca´d 4
9.9
/10
Beoordeling van Marco S.
Startdatum verblijf : 31/07/2021
Habana Clim sam/sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heerlijke niet te grote camping. Mooi zwembad waar veel werd georganiseerd door animatie en leuke glijbanen voor de kids.
Wat we kunnen verbeteren :
De mobilhome kon een opfrisbeurt gebruiken, maar was verder ok.
Echte beoordeling van 17/08/2021
Avis du camping Pachaca´d 5
9.8
/10
Beoordeling van Sandra W.
Startdatum verblijf : 17/07/2021
Sun Top Presta sam/sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Pachacaid is een hele mooie camping met mooie glijbanen. De kinderen waren er dol op. Er wordt genoeg op de camping georganiseerd.
Wat we kunnen verbeteren :
Het eten in de snackbar was lekker maar wel aan de dure kant.
Echte beoordeling van 01/08/2021
Avis du camping Pachaca´d 6
9.7
/10
Beoordeling van Harry Z.
Startdatum verblijf : 11/07/2021
Resort Clim (6/8p.) dim/dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 27/07/2021
Avis du camping Pachaca´d 7
9.7
/10
Beoordeling van Bart C.
Startdatum verblijf : 03/07/2021
Raoul Top Presta (4p) sam/sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 20/07/2021
Avis du camping Pachaca´d 8
8.4
/10
Beoordeling van Lucian M.
Startdatum verblijf : 16/08/2020
Pirate Habana Top Presta dim/dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede camping
Wat we kunnen verbeteren :
Sweembad
Echte beoordeling van 07/09/2020
Avis du camping Pachaca´d 9
9.7
/10
Beoordeling van Bart B.
Startdatum verblijf : 08/08/2020
Resort Clim (6/8p.) sam/sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Deze camping is zeer geschikt voor zowel jong en oud. Stacaravan zijn er in diverse luxe, zwembad is gigantisch met heel veel variaties van glijbanen. En er wordt heel veel georganiseerd voor zowel jong als oud!! Toppertje dit
Wat we kunnen verbeteren :
er zou een Nederlandse animatie zijn die was er niet, maar dit is waarschijnlijk na aanleiding Covid19 dus begrijpelijk. Daar in tegen zou het handig zijn als animatie ook in engels gedaan zou worden voor de niet Frans sprekende onder ons.
Echte beoordeling van 24/08/2020
Avis du camping Pachaca´d 10
Copyright Capfun 2022 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics