beoordelingen La Paillotte
Beoordeling over camping La Paillotte
Regio Aquitanië AZUR
  05.58.48.12.12
9.1
/10
van 58 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
3 Animatie
3

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

98 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 58 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

117 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.8
/10
Beoordeling van Duncan W.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
Tribu + Top Presta 10pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping. Veel te doen, zwembad top met verschillende badjes, plekjes om te liggen etc. Lekker eten op de camping... veel te doen in de omgeving
Wat we kunnen verbeteren :
Iets wat goed is hoeft biet veranderd tr worden.
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping Paillotte 1
9.7
/10
Beoordeling van Bernardus V.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
Lodge Top Presta bord de Lac 4pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Onze 2e keer op La Paillotte, wederom zeer geslaagd. We hebben heerlijk genoten in onze lodge aan het meer. Vriendelijk personeel, goede sfeer
Wat we kunnen verbeteren :
Avond animatie was ten opzichte van vorig jaar al wat verbeterd foor veel muziek en dans te doen wat iedereen kan volgen maar verder is het nog te veel op alleen fransen gericht. De lodges aan het meer kunnen echt wel een update gebruiken
Echte beoordeling van 16/08/2022
Avis du camping Paillotte 2
8.5
/10
Beoordeling van Niels O.
Startdatum verblijf : 23/07/2022
Raoul Top Presta 6pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping Paillotte 3
9.8
/10
Beoordeling van Albertine B.
Startdatum verblijf : 23/07/2022
Resort Top Presta 6pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne camping, veel groen en schaduw rondom de caravan. Alles in de buurt en de kids hebben genoten van de zwembaden. De zeepdisco op het strand was een groot succes!
Wat we kunnen verbeteren :
Helaas mochten we het meer niet in om te zwemmen, dit was voor de kinderen een teleurstelling. Ook was de kinderanimatie in het Frans, dus hebben ze bij ons niet deelgenomen. Weinig Nederlandse gasten om vrienden mee te maken voor de kinderen.
Echte beoordeling van 15/08/2022
Avis du camping Paillotte 4
8.7
/10
Beoordeling van Marinka P.
Startdatum verblijf : 17/07/2022
Habana Top Presta 4pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Sfeervolle, prachtig gesitueerde camping met uitstekende faciliteiten voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar.
Echte beoordeling van 02/08/2022
Avis du camping Paillotte 5
9.6
/10
Beoordeling van Nico R.
Startdatum verblijf : 16/07/2022
Tribu + Top Presta 10pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping op goede locatie. Voor de leeftijd van onze kinderen waren de glijbanen misschien net te gewoon?
Echte beoordeling van 08/08/2022
Avis du camping Paillotte 6
8.3
/10
Beoordeling van Meeuwen V.
Startdatum verblijf : 16/07/2022
Resort Top Presta 6pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping Paillotte 7
10
/10
Beoordeling van Sander D.
Startdatum verblijf : 09/07/2022
Atoll Top Presta Bord de Lac 4pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette camping, niet te groot. Netjes onderhouden. Zwembad soms wat druk, maar altijd wel een plekje te vinden. Animatieteam is heel leuk. Doen erg hun best.
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie in meer talen aanbieden. Deze was alleen in het Frans. Ondanks dat heeft onze dochter en wel van kunnen genieten en helemaal fan van Francois en Carabouille.
Echte beoordeling van 01/08/2022
Avis du camping Paillotte 8
8.7
/10
Beoordeling van Tim J.
Startdatum verblijf : 02/07/2022
Habana Top Presta 4pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke familie camping met veel faciliteiten. Mooie omgeving en eetgelegenheden waren prijs/kwaliteit in orde. Wij waren blij met ons huisje met airco, schaduwrijke plaats en niet direct aan het zwembad of hoofdgebouw gelegen.
Wat we kunnen verbeteren :
Klein winkeltje, mocht wel net iets meer keuze zijn. Huisje zelf had iets meer keukengerei aanwezig mogen zijn en douchen was heel vervelend wisselend tussen koud en warm.
Echte beoordeling van 18/07/2022
Avis du camping Paillotte 9
8.3
/10
Beoordeling van Milou V.
Startdatum verblijf : 25/06/2022
Atoll Top Presta Bord de Lac 4pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 12/07/2022
Avis du camping Paillotte 10
Copyright Capfun 2022 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics