beoordelingen La Paillotte
Beoordeling over camping La Paillotte
Regio Aquitanië AZUR
  05.58.48.12.12
9.1
/10
van 48 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
3 Animatie
3

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

98 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 48 beoordelingen tussen 2020 et 2021
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

141 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.6
/10
Beoordeling van Sandra M.
Startdatum verblijf : 08/08/2021
Atoll Top Presta Bord de Lac Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping aan prachtig meer
Echte beoordeling van 25/08/2021
Avis du camping Paillotte 1
8.7
/10
Beoordeling van Dunja H.
Startdatum verblijf : 08/08/2021
Raoul 4 Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping oogt verzorgd en is mooi ingedeeld. Leuk terras en goed restaurant.
Wat we kunnen verbeteren :
Het zwembad is te klein. Veel kleine badjes die snel vol zitten. Jammer dat het meer niet vol benut wordt, daardoor zou je dit probleem enigszins op kunnen heffen. Stekels uit het water en het strandje benutten voor liggen aan het meer.
Echte beoordeling van 25/08/2021
Avis du camping Paillotte 2
9.3
/10
Beoordeling van Nina M.
Startdatum verblijf : 08/08/2021
Sun Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping ligt prachtig aan een mooi meer. De accomodaties zijn goed, zwembaden genoeg, vooral leuk voor jonge kinderen. Leuk restaurantje! Het strand is in 15 min per auto bereikbaar, echter een surfstrand, zwemmen valt niet mee. In de buurt is niet veel te doen, uitjes zijn ver weg.
Wat we kunnen verbeteren :
Wij waren er met 2 jonge kinderen in augustus, vrijwel geen andere Nederlanders, animatie in het Frans. Dat was jammer.
Echte beoordeling van 26/08/2021
Avis du camping Paillotte 3
8.6
/10
Beoordeling van Bob M.
Startdatum verblijf : 25/07/2021
Mobilhome 6 Dim

Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie rustige camping, alles is aanwezig.
Wat we kunnen verbeteren :
Minder frans georiënteerd. Animatie bijvoorbeeld is enkel Frans, best lastig als je de taal niet beheerst. Een echte BBQ ipv een grilplaat op een gasbus.
Echte beoordeling van 26/08/2021
Avis du camping Paillotte 4
9.1
/10
Beoordeling van Erik R.
Startdatum verblijf : 25/07/2021
Atoll Top Presta Bord de Lac Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi, prachtig zwembad, dichtbij strand. Huisje aan het meer is een aanrader.
Wat we kunnen verbeteren :
Internet, was lastig .
Echte beoordeling van 13/08/2021
Avis du camping Paillotte 5
9.6
/10
Beoordeling van Michelle S.
Startdatum verblijf : 25/07/2021
Atoll Top Presta Bord de Lac Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping, veel animatie. Zwembad is prima.
Echte beoordeling van 10/08/2021
Avis du camping Paillotte 6
8.6
/10
Beoordeling van Jennifer S.
Startdatum verblijf : 25/07/2021
Sun TP Life Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 10/08/2021
Avis du camping Paillotte 7
9.8
/10
Beoordeling van B.n.m. V.
Startdatum verblijf : 24/07/2021
Atoll Top Presta Bord de Lac Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De ligging is super. Prachtige camping met voldoende activiteiten en een enthousiast animatieteam. Er waren ook best wat nederlanders
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie savonds zou leuker zijn als ze tweetalig zouden doen. Nu is het alleen maar Frans
Echte beoordeling van 17/08/2021
Avis du camping Paillotte 8
8.5
/10
Beoordeling van Perry V.
Startdatum verblijf : 24/07/2021
Habana Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gezellige familie camping
Wat we kunnen verbeteren :
Meer talen bij bar en restaurant of de activiteiten van de animatie.
Echte beoordeling van 13/08/2021
Avis du camping Paillotte 9
9.8
/10
Beoordeling van Rishma B.
Startdatum verblijf : 24/07/2021
Fare Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
mooie locatie, zwembaden en annimatie
Wat we kunnen verbeteren :
betere airconditioning. minimaal 1 persoon die nederlands kan op deze camping zodat de kinderen op de dag ook mee kunnen doen met annimatie.
Echte beoordeling van 29/08/2021
Avis du camping Paillotte 10
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics