beoordelingen Paris Roussillon
Beoordeling over camping Paris Roussillon
Regio Languedoc Roussillon ARGELES SUR MER
  04.68.81.19.71
9
/10
van 8 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn
Grote, mooie camping met lekker veel animatie. Prachtig verwarmd binnenzwembad, dus ook perfect voor vakantie in het voor- en naseizoen.

★ De mening van onze klanten

93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 8 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

20 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.4
/10
Beoordeling van Irene S.
Startdatum verblijf : 18/07/2020
Pirate Resort Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie kleinschalige camping voor kleine kinderen. Leuk zwembad met glijbaan, restaurant en springkussens. Afstand tot strand prima te doen. Fantastisch animatieteam, erg professioneel. Alles in het Frans maar onze kids deden met veel toch mee. Leuk personeel!
Wat we kunnen verbeteren :
Een handdoekenservice zou fijn zijn, evenals normaal beddengoed (geen wegwerp), iets meer opbergruimte in de huisjes en ligstoelen bij de veranda. De muziek s'avonds gaat wel erg lang door en hoor je over de hele camping. Oordoppen mee! :-)
Echte beoordeling van 12/08/2020
Avis du camping Paris Roussillon 1
9.8
/10
Beoordeling van Jan B.
Startdatum verblijf : 28/07/2019
Habana Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is mooi aangelegd, groen en veel bloemen en palmen. Het zwembad is mooi aangelegd en schoon, met regelmatig een activiteit die met enthousiasme wordt gebracht door het animatieteam van Capfun. Ons verblijf was heerlijk, leuke knusse stijl stacaravan met hout ombouw en overdekte vlonder.
Wat we kunnen verbeteren :
De absolute meerderheid bestaat uit Franse bezoekers. Wij hebben twee weken op de camping gestaan en slechts 2 andere NL gezinnen ontmoet. Voor ons geen probleem; maar de tip om de communicatie te verbeteren: zorg dat het personeel beter Engels kan, wat als internationale voertaal gangbaar is!
Echte beoordeling van 12/08/2019
Avis du camping Paris Roussillon 2
9.3
/10
Beoordeling van Suzanne W.
Startdatum verblijf : 27/07/2019
Habana Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer netjes onderhouden en vrij nieuwe stacaravan. Mooie beplanting. Net zwembad.
Wat we kunnen verbeteren :
De randen van het zwembad en bubbel gedeelte waren wat ruw, dit voelt niet fijn aan
Echte beoordeling van 19/08/2019
Avis du camping Paris Roussillon 3
8.3
/10
Beoordeling van Jurgen B.
Startdatum verblijf : 20/07/2019
Pirate Sun Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke kleine camping met goede zwemfaciliteiten.
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie inclusief maken voor niet-Franssprekende kinderen, controle/schoonmaak van stacaravan kan veel beter.
Echte beoordeling van 12/08/2019
Avis du camping Paris Roussillon 4
8.6
/10
Beoordeling van Erwin D.
Startdatum verblijf : 20/07/2019
SuN Top Presta 4/6 Sam

Animation Bien Animatie
Insuffisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping, vriendelijk personeel, veel animatie. Voor ons persoonlijk is iedere avond animatie te veel. Dit zorgt veel nachtlawaai( tot middernacht en later) over de gehele camping. Top camping, alleen zoeken wij savonds graag de rust na de vele activiteiten in en rondom argles-sur-mr.
Echte beoordeling van 12/08/2019
Avis du camping Paris Roussillon 5
8.5
/10
Beoordeling van Robert B.
Startdatum verblijf : 14/07/2019
Habana Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi aangelegd en ruime plekken.
Wat we kunnen verbeteren :
Meer bedjes in zwembad en TV scherm in bar.
Echte beoordeling van 30/07/2019
Avis du camping Paris Roussillon 6
9.6
/10
Beoordeling van Klaas B.
Startdatum verblijf : 13/07/2019
Habana Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping vlak bij zee. leuk zwembad en speeltuin voor de kinderen. personeel doet goed zijn best en werkt hard om iedereen naar zijn zin te krijgen.
Wat we kunnen verbeteren :
het was jammer dat echt alles in het frans was en niet iets in engels werd vertaald bij het ontvangst op de camping. bij capfun heb je de eerste avond als je arriveert een uitleg avond wat je kan verwachten qua vermaak.
Echte beoordeling van 28/07/2019
Avis du camping Paris Roussillon 7
7.7
/10
Beoordeling van Martin A.
Startdatum verblijf : 13/07/2019
Mini Habana 3 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ontvangst was echt uitstekend werd opgewacht bij de poort kreeg daar ontvangst papieren en meteen sleutel en mocht later op de dag bij receptie inchecken. Was een keurige camping maar Frans spreken is een must
Wat we kunnen verbeteren :
Mooie veranda voor de caravan helaas alle animatie in het Frans dus daar is voor Nederlanders niet veel aan. Ook zijn er heel weinig Nederlanders op de camping dus voor stel met tiener zoon niet veel aan. Maar camping is prima
Echte beoordeling van 29/07/2019
Avis du camping Paris Roussillon 8
9.8
/10
Beoordeling van Althuis V.
Startdatum verblijf : 07/07/2019
Habana Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
The location is great, argeles is superb, just as its surroundings. There are many campings in that area though, so why pick capfun? The main reason for us was the high animation level, with the cheapest price for a good accomodation (airco, nice pool). Paris Roussillon offered it all! It was great!
Wat we kunnen verbeteren :
The only thing to improve, at least for us Dutch people, is have the animation partly in English.. All staff speaks great English, no problems at all for day to day talks, but joining a bingo animation with only French is impossible, this is a pity for foreign guests.. even though 95% is French
Echte beoordeling van 22/07/2019
Avis du camping Paris Roussillon 9
7.5
/10
Beoordeling van Peter P.
Startdatum verblijf : 29/06/2019
Pirate Resort TP sam

Animation Insuffisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Wat we kunnen verbeteren :
Nederlandstalig animatie is niet aanwezig. Voor kinderen is dit een opdoffer.
Echte beoordeling van 15/07/2019
Avis du camping Paris Roussillon 10
Copyright Capfun 2021 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics