beoordelingen Le Petit Nice
Beoordeling over camping Le Petit Nice
Regio Aquitanië PYLA SUR MER
  05.56.22.74.03
9.1
/10
van 10 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

De camping ligt op de Duin van Pilat, het is de enige camping met uitzicht op zee.

De zee ligt onderaan de camping en is te bereiken via een steil pad, wat een klim of afdaling een uitdaging maakt (vooral met jonge kinderen).

Het uitzicht op het natuurreservaat van Banc d'Arguin is indrukwekkend vanaf de camping en de zonsondergangen op de oceaan zijn aan te raden.

★ De mening van onze klanten

93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 10 beoordelingen tussen 2020 et 2021
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

15 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.5
/10
Beoordeling van Yvonne N.
Startdatum verblijf : 04/08/2020
Emplacement Top Presta

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 01/09/2020
Avis du camping Petit Nice 1
9.1
/10
Beoordeling van Vharlotte V.
Startdatum verblijf : 10/08/2019
Tente Saharienne 4 pers - Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
vriendelijk personeel, erg lekker zwembad, vooral tussen 12 en 4 rustig als alle fransen gaan lunchen!mooi uitzicht, mooie ingerichte tent, veel bloemen en groen maakt t sfeervol
Wat we kunnen verbeteren :
de camping is ERG steil, dat is jammer als je in de dag veel op en neer wil fietsen en naar t strand lopen idem, beter 3 km verderop naar t strand gaan met auto, maar daar kan de camping niets aan verbeteren, animatie kids helaas alleen frans!! erg jammer!!!
Echte beoordeling van 03/09/2019
Avis du camping Petit Nice 2
8.4
/10
Beoordeling van R A.
Startdatum verblijf : 04/08/2019
Sun Résinier 4 pers - Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping lag aan het strand met prachtig uitzicht. Naar het strand was een hele klim. De animatie was top. Er werden leuke activiteiten voor de grotere kinderen georganiseerd zoals schuimparty, lasergame in het duinen. Heerlijke vakantie gehad.
Echte beoordeling van 26/08/2019
Avis du camping Petit Nice 3
9.3
/10
Beoordeling van Martin M.
Startdatum verblijf : 27/07/2019
Habana Top Presta 4 pers - sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Wat we kunnen verbeteren :
Alles is te Frans gericht iets meer Engels zou beter zijn voor de buitenlandse gasten
Echte beoordeling van 06/08/2019
Avis du camping Petit Nice 4
9.6
/10
Beoordeling van Mcgough B.
Startdatum verblijf : 27/07/2019
Sun Life TP 4/6 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 13/08/2019
Avis du camping Petit Nice 5
8.9
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 14/07/2019
Habana Top Presta 4 pers- dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer mooie camping met directe toegang tot het strand.
Wat we kunnen verbeteren :
De camping is heel steil. Misschien een bezorgservice voor het brood, zodat mensen niet de klim naar de winkel hoeven te maken.
Echte beoordeling van 22/07/2019
Avis du camping Petit Nice 6
8.5
/10
Beoordeling van Esmé O.
Startdatum verblijf : 14/07/2019
Sun Résinier 4 pers - Dim

Situation Bien De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met fantastisch uitzicht op oceaan
Wat we kunnen verbeteren :
Let op de mieren in de huisjes. Dat ze in de nacht over je heen lopen is niet fijn.
Echte beoordeling van 28/07/2019
Avis du camping Petit Nice 7
9.2
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 07/07/2019
Grand Sun Top Presta dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele mooie ligging en fijne camping
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie was alleen in het Frans
Echte beoordeling van 26/07/2019
Avis du camping Petit Nice 8
8.5
/10
Beoordeling van Freddy O.
Startdatum verblijf : 22/07/2018
Habana Top Presta 4 pers- dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer relaxte camping. De klim van het strand de duin op naar de camping is even wennen, maar te doen. Zwembad op camping is klein, maar de zee en uitzicht vanaf camping is geweldig. Door een wad in de zee voor de camping kan je heel goed zwemmen in de zee; geen hoge golven.
Wat we kunnen verbeteren :
Eenrichtingsverkeer op camping beter aangeven. Soms gevaarlijke situaties door, vooral onoplettende, Fransen. Hou rekening met filerijden als je naar de supermarkt wil; veel toeristen. meer informatie in Engels.
Echte beoordeling van 07/08/2018
Avis du camping Petit Nice 9
9.5
/10
Beoordeling van Alphen V.
Startdatum verblijf : 22/07/2018
Habana Top Presta 4 pers- dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie ligging tov Arcachon en verschillende stranden (incl strand meer), vriendelijk personeel en een leuke familie camping.
Wat we kunnen verbeteren :
Onderhoud en toezicht zwembad. Wel een leuke tijd gehad n zwembad maar met warme dagen erg druk.
Echte beoordeling van 07/08/2018
Avis du camping Petit Nice 10
Copyright Capfun 2021 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics