beoordelingen Les Plantas
Beoordeling over camping Les Plantas
Regio Rhone-Alpen SAINT VINCENT DE DURFORT
  04.75.66.21.53
8.9
/10
van 56 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
3 Kinderspeeltoestellen
3
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
3 Animatie
3

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

95 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 56 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

123 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.4
/10
Beoordeling van Jan Z.
Startdatum verblijf : 08/08/2020
Mini Habana 3 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 26/08/2020
Avis du camping Plantas 1
8.9
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 08/08/2020
Tente 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Plantas 2
9.2
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 02/08/2020
Resort 6/8 p Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Rustige camping. Leuke omgeving mgeving
Wat we kunnen verbeteren :
Assortiment winkel uitbreiden Ligbedjes bij zwembad
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Plantas 3
8.3
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 02/08/2020
Tente 4 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met veel bomen. Mooie omgeving en lekkere zwembaden. Wij verbleven in een tent wat erg leuk was.
Wat we kunnen verbeteren :
Wanneer er word aangegeven dat het een dutch camping is mag je verwachten dat er op zijn minst wat Engels gesproken word.
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Plantas 4
8.3
/10
Beoordeling van Armand C.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Resort 6/8 p Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met goede zwembaden en huisjes.
Wat we kunnen verbeteren :
Ontvangst kan beter met meer uitleg over de camping en wat er in de omgeving te doen is. Animatie is voornamelijk in het Frans. Vooral s avonds en bij de tiener animatie. Engels wordt er bijna niet gesproken.
Echte beoordeling van 03/08/2020
Avis du camping Plantas 5
9.7
/10
Beoordeling van Berchum V.
Startdatum verblijf : 25/07/2020
Resort 6/8 p Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping bij de rivier
Wat we kunnen verbeteren :
Meertalige animatie
Echte beoordeling van 03/08/2020
Avis du camping Plantas 6
9.1
/10
Beoordeling van Korte D.
Startdatum verblijf : 25/07/2020
Sun 4/6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke kleinschalige camping op een prachtige locatie
Wat we kunnen verbeteren :
Onze caravan was niet schoon.
Echte beoordeling van 12/08/2020
Avis du camping Plantas 7
8.2
/10
Beoordeling van Roland T.
Startdatum verblijf : 25/07/2020
Resort 6/8 p Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zwembad
Wat we kunnen verbeteren :
Klantvriendelijkheid / personeel
Echte beoordeling van 18/08/2020
Avis du camping Plantas 8
8.8
/10
Beoordeling van Daniel R.
Startdatum verblijf : 25/07/2020
Sun Top Presta 4/6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi zwembad voor de kids met superleuke glijbanen. Het riviertje (l'Eyrieux) aan de camping is ontzettend leuk om in te zwemmen. De kids vonden het geweldig om van de rotsen te springen. In de omgeving zijn veel andere leuke dingen te doen. De camping zelf is erg rustig en mooi gelegen.
Wat we kunnen verbeteren :
Het aanbod in de campingwinkel is zeer beperkt. Dichtstbijzijnde supermarkt is ongeveer een half uur rijden, dus wat meer producten verkrijgbaar op de camping zou prima zijn.
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Plantas 9
9.4
/10
Beoordeling van De V.
Startdatum verblijf : 19/07/2020
Resort 6/8 p Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
heerlijk knusse camping, overzichtelijk. diverse nationaliteiten op de camping. fijne omgeving met verschillende mogelijkheden tot vermaak, ziplines, leuke dorpjes, heerlijke kronkel weggetjes
Wat we kunnen verbeteren :
de geur van het riviertje dat langs de camping stroomt gaf soms het idee dat er verderop rioolwater werd geloosd
Echte beoordeling van 21/08/2020
Avis du camping Plantas 10
Copyright Capfun 2021 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics