beoordelingen Ponderosa
Beoordeling over camping Ponderosa
Regio Brabant Ulicoten
  0031 135 199 391
8.1
/10
van 1 181 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Ponderosa is een gezellige camping in het bourgondische Brabant met een heerlijke relaxte sfeer. De ideale plek voor een ontspannen familie vakantie waar je heerlijk kan genieten van de omgeving maar ook dicht bij attractieparken zoals de Efteling, Bobbejaanland en de Beeksebergen.

★ De mening van onze klanten

89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 1 181 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

338 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.7
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Jasmijn Top Presta 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heerlijk rustig weekendje gehad. Super mooi en schoon chaletje. We hadden een mooi plaatstje met een speelhuisje voor ons. Het tweepersoonsbed was langer en het matras was wat harder dan de losse éénpersoonsbedden. Ik heb heerlijk geslapen.
Wat we kunnen verbeteren :
In het zwembad hebben de kids zich prima vermaakt, het water was koud. Dit gemeld bij de badmeester en na het checken is er meteen gebeld, water werd verwarmd. Top! Waar ik weinig van merkte was het Capfun gebeuren. De kleuren, de speelhuisjes, Animatie als ik dit vergelijk met Stoetenslagh.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Ponderosa 1
8.9
/10
Beoordeling van Mehdi B.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Kids Top TV 5 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping propre et personnel agréable.
Wat we kunnen verbeteren :
Améliorer la propreté de la piscine extérieur (cela reste tout de même acceptable).
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Ponderosa 2
10
/10
Beoordeling van Claudia L.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Super Family Top TV 8 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik heel leuk met famillie en kinderen en dieren
Wat we kunnen verbeteren :
Nicks is alle ok
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Ponderosa 3
8.4
/10
Beoordeling van De V.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Habana Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi gelegen, sfeervolle camping op relatief kleine afstand van het gezellige plaatsje Baarle Nassau. Mooi binnen- en buitenzwembad met 5 verschillende glijbanen, animatie aanwezig.
Wat we kunnen verbeteren :
Meer perfectionisme nastreven. Oa zorgen dat blaadjes ed uit zwemwater worden verwijderd, niet werkende lampen of bubbelbank in zwembad repareren, zwemwatertemparatuur stabiel houden, springkussens schoon maken en zorgen voor betere drainage van de grasvelden. (nu erg modderig)
Echte beoordeling van 08/05/2024
Avis du camping Ponderosa 4
8.4
/10
Beoordeling van Dennis L.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Habana Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een leuk park nabij de Belgische grens.
Wat we kunnen verbeteren :
De matrassen in de chalet waren veel te hard. Zeer slecht geslapen.
Echte beoordeling van 08/05/2024
Avis du camping Ponderosa 5
9.2
/10
Beoordeling van Eefje K.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Kids Top TV 7 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette prijs, mooi zwembad (mag wel schoner), pumptrack baantje!! Mooie ligging, dichtbij Baarle nassau, leuke plekken om te bezoeken.
Wat we kunnen verbeteren :
Wel een afwasborstel/wassetje geven zodat je niet 3x per dag je vaatwasser moet draaien :) haakjes voor je handdoek en theedoek in de caravan Een sfeerlampje in de woonkamer voor de avond
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Ponderosa 6
8.7
/10
Beoordeling van Jos G.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Habana Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Wat we kunnen verbeteren :
De kinderen werden aan het einde van de vakantie allebei ziek. Een virusinfectie. We hebben onze vakantie een dag eerder afgebroken. Ze hebben veel gespeeld in het binnen kinderbadje. Wij vragen ons af of de waterkwaliteit op orde is.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Ponderosa 7
8.7
/10
Beoordeling van Petra M.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Jasmijn Top Presta 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie ligging, je kan hier heerlijk fietsen en wandelen.
Wat we kunnen verbeteren :
Iets meer richten op de ouderen, het is erg gericht op kleine kinderen
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Ponderosa 8
8.1
/10
Beoordeling van Remco D.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Habana Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Insuffisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Ponderosa 9
8.2
/10
Beoordeling van Juliëtte T.
Startdatum verblijf : 28/04/2024
Resort Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping in opbouw, veel plekken waar nog nieuwe chalets geplaatst werden. Als dit af is, leuke camping voor gezinnen!
Wat we kunnen verbeteren :
Er lag geen linnengoed in de chalet dus moesten we terug naar de receptie om dit te gaan halen. Handiger was geweest als dit bij inchecken al mee gegeven werd.
Echte beoordeling van 30/04/2024
Avis du camping Ponderosa 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics