beoordelingen Ponderosa
Beoordeling over camping Ponderosa
Regio Brabant Ulicoten
  0031 (0)13 519 93 91
9.2
/10
van 21 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Ponderosa is een gezellige camping in het bourgondische Brabant met een relaxte sfeer. De ideale plek voor een ontspannen familie vakantie, maar ook dicht bij attractieparken zoals de Efteling. 

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 21 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

88 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
10
/10
Beoordeling van Zwaan D.
Startdatum verblijf : 18/06/2022
Kampeerplaatsen za/za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hartelijke ontvangst door super vriendelijk en gastvrije medewerkster. Niets is te veel en bij vragen staat men direct voor je klaar.
Wat we kunnen verbeteren :
Helemaal niets.
Echte beoordeling van 23/06/2022
Avis du camping Ponderosa 1
9
/10
Beoordeling van Zelst-voskuil V.
Startdatum verblijf : 17/06/2022
Habana Top TV 4 pers ma/ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hey is een mooie camping, mooie plekken en super vriendelijk personeel.
Wat we kunnen verbeteren :
De accommodatie was echt top (nieuw en verzorgd), het zou alleen fijn zijn als er horen bij de ramen zaten, nu moesten we kiezen "heel warm" of "muggen".
Echte beoordeling van 22/06/2022
Avis du camping Ponderosa 2
8.8
/10
Beoordeling van Rudi G.
Startdatum verblijf : 17/06/2022
Jasmijn Top TV 6 pers ma/ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Is mooi, proper en in orde.
Wat we kunnen verbeteren :
Zie hieronder.
Echte beoordeling van 21/06/2022
Avis du camping Ponderosa 3
9.4
/10
Beoordeling van V.
Startdatum verblijf : 10/06/2022
Kampeerplaatsen za/za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 14/06/2022
Avis du camping Ponderosa 4
8.9
/10
Beoordeling van Jan B.
Startdatum verblijf : 10/06/2022
Super family Top TV 8 pers vr/vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 14/06/2022
Avis du camping Ponderosa 5
9.5
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 10/06/2022
Habana Top TV 4 pers vr/vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prijs/kwaliteit verdeling was goed. Huisjes keken uit op een speelveld met speeltoestel, dus voor mijn kids van 2 en 7 helemaal super.
Wat we kunnen verbeteren :
Communicatie richting de klanten mbt de vakantie
Echte beoordeling van 16/06/2022
Avis du camping Ponderosa 6
8.2
/10
Beoordeling van Jacoba K.
Startdatum verblijf : 10/06/2022
Safaritent 6 pers vr/vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wel de safaritent, het restaurant, de speeltuin en het zwembad.
Wat we kunnen verbeteren :
De vriendelijkheid van de receptie en het naleven van hun eigen gedane beloftes was zeer teleurstellend nota bene nadat ze zelf in gebreken waren gebleven van het schoonmaak en bestelde beddengoed.
Echte beoordeling van 16/06/2022
Avis du camping Ponderosa 7
9.9
/10
Beoordeling van Boer D.
Startdatum verblijf : 08/06/2022
Jasmijn Top TV 6 pers vr/vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Capfun is echt een leuk verblijf met ook nog een leuke. Bij aankomst was er een kleine storing maar de volgende dag kwamen ze langs met een tas voor Broodjes en croissants Snoep voor de kinderen en een fiets plattegrond en onze jongste mocht gratis de fiets baan gebruiken en kreeg een fiets en helm.
Echte beoordeling van 21/06/2022
Avis du camping Ponderosa 8
8.6
/10
Beoordeling van Carolien A.
Startdatum verblijf : 03/06/2022
Resort Top TV 6 pers vr/vr

Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping. Skatebaan vonden kids helemaal geweldig. Zwembad overzichtelijk en lekker warm. Huisje heel nieuw nog en comfortabel.
Wat we kunnen verbeteren :
Camping nog in opbouw daardoor nog wat rommelig. Muziek in zwembad staat echt veel te hard, daardoor minder prettig zwemmen. Prijs schoonmaken buiten proportie: 120 euro.
Echte beoordeling van 08/06/2022
Avis du camping Ponderosa 9
8.6
/10
Beoordeling van Lieve E.
Startdatum verblijf : 03/06/2022
Kampeerplaatsen za/za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Excellent De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ruime plaatsen en zeer goede sanitair
Wat we kunnen verbeteren :
Het zou goed zijn dat er een verschil gemaakt wordt tussen mensen met kinderen en zonder kinderen. Wij betalen mee voor de animatie en het zwembad ( dat ik niet kon gebruiken omdat het overvol was!! ) Jullie zijn toch ook blij dat wij senioren komen in het tussenseizoen?
Echte beoordeling van 07/06/2022
Avis du camping Ponderosa 10
Copyright Capfun 2022 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics