beoordelingen Ponderosa
Beoordeling over camping Ponderosa
Regio Brabant Ulicoten
  0031 (0)13 519 93 91
9.2
/10
van 21 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Ponderosa is een gezellige camping in het bourgondische Brabant met een relaxte sfeer. De ideale plek voor een ontspannen familie vakantie, maar ook dicht bij attractieparken zoals de Efteling. 

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 21 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

222 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.8
/10
Beoordeling van Schijndel V.
Startdatum verblijf : 16/09/2022
Chalet TV 6 pers vr/vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
een leuke vriendelijke camping.
Wat we kunnen verbeteren :
vooraf zeker de verhuurde accommodaties controleren. Nu waren deze gehuurde accom. vies. We hadden diverse smerige douches. Schimmel in koelkasten, toiletten en hoeken vol spinnen rag, vuile onderbroeken en achtergelaten spullen in kastjes. Niet wat je verwacht bij binnenkomst.
Echte beoordeling van 20/09/2022
Avis du camping Ponderosa 1
10
/10
Beoordeling van Aymeric M.
Startdatum verblijf : 09/09/2022
Jasmijn Top TV 4 pers vr/vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 13/09/2022
Avis du camping Ponderosa 2
8.8
/10
Beoordeling van Nic V.
Startdatum verblijf : 02/09/2022
Super family Top TV 8 pers vr/vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 06/09/2022
Avis du camping Ponderosa 3
8.7
/10
Beoordeling van Doorm V.
Startdatum verblijf : 31/08/2022
Chalet TV 5 pers vr/vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Wat we kunnen verbeteren :
Matras was echt veel te zacht
Echte beoordeling van 15/09/2022
Avis du camping Ponderosa 4
8.7
/10
Beoordeling van Ghazwan D.
Startdatum verblijf : 29/08/2022
Habana Top TV 4 pers ma/ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goed en mooie plaats
Wat we kunnen verbeteren :
Het bed was niet comfortabel.
Echte beoordeling van 06/09/2022
Avis du camping Ponderosa 5
9.8
/10
Beoordeling van Silvia V.
Startdatum verblijf : 26/08/2022
Kids Top TV 5 pers vr/vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke familie camping met fijn binnen en buiten zwembad
Wat we kunnen verbeteren :
Alles was oke enige verbeter punt was het 2persoons bed was niet comfortabel en in kids huisje misten we kinderbestek
Echte beoordeling van 30/08/2022
Avis du camping Ponderosa 6
8.7
/10
Beoordeling van Laarhoven V.
Startdatum verblijf : 24/08/2022
Habana Top TV 4 pers vr/vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne accomodatie, verschillende faciliteiten bij mooi weer.
Wat we kunnen verbeteren :
Meer faciliteiten bij slecht weer. Binnen speeltuin, inboor mini golf of bowlingbaan.
Echte beoordeling van 30/08/2022
Avis du camping Ponderosa 7
8.6
/10
Beoordeling van Didier G.
Startdatum verblijf : 22/08/2022
Chalet TV 6 pers vr/vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 31/08/2022
Avis du camping Ponderosa 8
9.4
/10
Beoordeling van Ward B.
Startdatum verblijf : 22/08/2022
Chalet TV 6 pers vr/vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 31/08/2022
Avis du camping Ponderosa 9
8.4
/10
Beoordeling van Prooijen V.
Startdatum verblijf : 22/08/2022
Habana Top TV 4 pers ma/ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vooral voor de kinderen leuke activiteiten.
Wat we kunnen verbeteren :
Matrassen waren echt slecht, dit was een reden voor ons om al eerder naar huis te gaan. En je kon zien dat de komende tijd veel veranderingen gaan komen, maar dit ziet er natuurlijk niet fraai uit in je vakantie
Echte beoordeling van 30/08/2022
Avis du camping Ponderosa 10
Copyright Capfun 2022 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics