beoordelingen Rakelbos
Beoordeling over camping Rakelbos
Regio Brabant Westelbeers
  0031 135 141 568
8.4
/10
van 1 397 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Capfun Rakelbos is een kindvriendelijke camping die ruim op is gezet. Het bevindt zich in een bosrijke omgeving. De camping heeft veel speelgelegenheid voor de kinderen, zoals speeltuinen, een waterpark en toffe glijbanen

★ De mening van onze klanten

89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 1 397 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

697 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.2
/10
Beoordeling van Daniëlle S.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Jasmijn Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Rakelbos 1
8.4
/10
Beoordeling van Vos D.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Jasmijn Tip Top Presta 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping met fijn zwembad, voetbalveld en pumptrack
Wat we kunnen verbeteren :
Ons verblijf was helaas tussen de oude 'vaste' campinggasten. Dit is voor de sfeer niet écht bevorderlijk! Zeer gezellige buren waar geen gedag vanaf kan en 's ochtends vanaf 7 uur de radio buiten aanzetten.. dus uitslapen was geen optie! Ik zou dus altijd vragen bij boeken om het nieuwe gedeelte.
Echte beoordeling van 13/05/2024
Avis du camping Rakelbos 2
8.7
/10
Beoordeling van Elly Z.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Super Family Tip Top Presta 8 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede camping met voldoende animatie. We zijn maar twee nachten gebleven dus niet aan alles meegedaan.
Wat we kunnen verbeteren :
In de stacaravan voor 8 personen eigenlijk te weinig ruimte voor bagage. We misten ook haakjes om je jas op te hangen of voldoende kastruimte voor kleding. Ook in één van de slaapkamers met twee-persoonsbed geen ruimte om er omheen te lopen. Op tekening lijkt dat wel zo.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Rakelbos 3
9.8
/10
Beoordeling van Stephanie L.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Habana Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Wat we kunnen verbeteren :
Het beter poetsen van de huisjes kapot bedden goed etc
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Rakelbos 4
9.6
/10
Beoordeling van Pascal T.
Startdatum verblijf : 02/05/2024
Bart Top Presta 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Rakelbos 5
8.4
/10
Beoordeling van Dam V.
Startdatum verblijf : 01/05/2024
Jasmijn Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
leuke camping met veel faciliteiten.
Wat we kunnen verbeteren :
Minder dure prijzen bij de snackbar. Zorgen voor meer voorraad bij het ontbijt, dat er voldoende croissantjes en broodjes zijn. Nu waren de croissantjes om 8.45 uur al op, er waren er maar 80. Meer personeel voor het terras, wachttijd soms te lang
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Rakelbos 6
9.7
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 01/05/2024
Resort Top TV 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ontzettend leuk voor gezinnen met kinderen, ruim op gezet en leuke animatieprogramma! Via Instagram regelmatige updates mbt het programma.
Wat we kunnen verbeteren :
Het zwemwater binnen was ijskoud. Daarbij stonden er verschillende ramen tegenover elkaar open waardoor de temp veel te laag was zowel in als buiten het water. Zowel kinderen als volwassenen liepen te klappertanden. Na melding werden de ramen wel direct gesloten. Maar dit deed niets meer helaas.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Rakelbos 7
9.7
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 30/04/2024
Resort Top TV 6 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Keurige camping met geweldig personeel. Zeer maar dan ook zeer klantvriendelijk en behulpzaam! Deze camping is voor alle leeftijden
Wat we kunnen verbeteren :
Het aanmelden op de camping was knullig gedaan door twee meiden. Beetje ongemakkelijk
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Rakelbos 8
9.8
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Jasmijn Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fantastische vakantie gehad! De animatie is helemaal geweldig...veel meer dan aangegeven op de Capfun site en van goede kwaliteit. Animatiemedewerkers heel vriendelijk en enthousiast. Buitenzwembad en glijbanen gingen open met 18 graden. Huisjes schoon en gezellige ligging. Pumptrack gaaf!
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Rakelbos 9
10
/10
Beoordeling van Osman A.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Jasmijn Top TV 6 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Rakelbos 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 28/05/2024 05:06:38