beoordelingen Le Sagittaire
Beoordeling over camping Le Sagittaire
Regio Rhone-Alpen VINSOBRES
  04.75.27.00.00
9.2
/10
van 124 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn
Grote, mooie camping met lekker veel animatie. Prachtig verwarmd binnenzwembad, dus ook perfect voor vakantie in het voor- en naseizoen.

★ De mening van onze klanten

93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 124 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

252 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.6
/10
Beoordeling van Marcel L.
Startdatum verblijf : 22/08/2020
Sun Life TP Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gaaf zwembad met veel soorten glijbanen. Het kunstmatige meertje is ook top!
Wat we kunnen verbeteren :
Geen idee
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Sagittaire 1
8.4
/10
Beoordeling van Jurgen V.
Startdatum verblijf : 15/08/2020
Resort TP Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
het zwembad
Wat we kunnen verbeteren :
hygiene in accomodatie was niet goed,zeker niet in tijden van corona,het leek of er niet gepoetst was
Echte beoordeling van 24/08/2020
Avis du camping Sagittaire 2
9.6
/10
Beoordeling van Michel K.
Startdatum verblijf : 09/08/2020
RAOUL 4 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 07/09/2020
Avis du camping Sagittaire 3
9.6
/10
Beoordeling van Mark O.
Startdatum verblijf : 09/08/2020
Habana TP Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Sagittaire 4
9
/10
Beoordeling van Lange D.
Startdatum verblijf : 09/08/2020
Habana TP Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een levendige camping, voor gezinnen met kleine en grote kinderen is er genoeg te doen. Het zwembadcomplex is geweldig. Faciliteiten zoals winkeltje en horeca goed geregeld. Onze accommodatie was eenvoudig maar prima.
Wat we kunnen verbeteren :
Het wegwerpbeddengoed vonden wij zelf niet zo comfortabel. Volgende keer neem ik eigen lakens mee.
Echte beoordeling van 24/08/2020
Avis du camping Sagittaire 5
8.6
/10
Beoordeling van Ruler V.
Startdatum verblijf : 09/08/2020
Pirate Habana TP Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 24/08/2020
Avis du camping Sagittaire 6
8
/10
Beoordeling van Diessen M.
Startdatum verblijf : 09/08/2020
Habana TP Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Op dit moment in Corona tijd adviseer ik hier weg te blijven. Veel te druk, op de mondkapjes wordt alleen gelet in het restaurant en niemand houdt afstand. Ook worden daggasten toegelaten,in deze tijd,echt belachelijk!! Mensen van de camping hadden geen ligbedjes Verder Dutchbox.. nou.. alles frans
Wat we kunnen verbeteren :
geen daggasten toelaten momenteel, wegwerkbeddengoed kan echt niet, mensen niet zelf laten schoonmaken maar als accomodatie zelf doen, ons chalet was niet schoon Nederlandse animator Joyce had geen tijd voor de Nederlandse kindjes, dus die deden niet mee want begrepen niets
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Sagittaire 7
9.8
/10
Beoordeling van Erguan S.
Startdatum verblijf : 08/08/2020
Sun TP Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor een gezin met kinderen is deze camping geweldig. Het Aqua Park is geweldig heel veel glijbanen. Het animatie team was top! Zeker voor herhaling vatbaar.
Wat we kunnen verbeteren :
Het Nederlandse meisje dat in het animatie team zit mag tijdens activiteiten meer op de voorgrond treden en laten zien dat ze er voor de Nederlandse gasten is. Door bv de spelletjes voor de kinderen in het Nederlands uit te leggen.
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Sagittaire 8
7.6
/10
Beoordeling van Tijn D.
Startdatum verblijf : 08/08/2020
Habana TP Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super Aquapark en topanimatie
Wat we kunnen verbeteren :
Netheid van de chalet en bar (meermaals vuile glazen)
Echte beoordeling van 19/08/2020
Avis du camping Sagittaire 9
9.9
/10
Beoordeling van Laarhoven V.
Startdatum verblijf : 02/08/2020
Habana TP Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Saggitaire is een enorm mooie camping met een prachtige zwembaden en glijbanen. In de omgeving is voldoende te doen (stadjes, markten, krokodillen farm, riviertje, mont ventoux). Wij hebben ontzettend genoten!
Wat we kunnen verbeteren :
Camping bevat een Dutch box label, maar de animatie is volledig in het Frans. Iets meer aanbieden in het Nederlands zou erg prettig zijn.
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Sagittaire 10
Copyright Capfun 2021 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics