beoordelingen Le Saint Laurent
Beoordeling over camping Le Saint Laurent
Regio Bretagne LA FORET FOUESNANT
  02.98.56.97.65
8.5
/10
van 58 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Mocht je tijdens de vakantie een uitstapje naar de Glénan eilanden willen maken, denk er dan aan om tijdig kaartjes te reserveren.

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 58 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

86 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.8
/10
Beoordeling van Mieke S.
Startdatum verblijf : 03/09/2022
Resort Top Presta Vue Anse 6/8 pers - Sa

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
bijdeze wil ik een officele klacht indien wij kwamen blij aan op de camping aan! huisje inrichten !bedden opmaken enz ik pijn in mn hoofd mijn man pijn in zn hoofd en dit voor 7 dagen lang! huis extra schoonmaken lucht verfrisser , gloor en meerder luchtjes gekocht maar de zware lucht bleef !
Echte beoordeling van 20/09/2022
Avis du camping Saint Laurent 1
8.5
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 06/08/2022
Raoul Top Presta Vue Anse 6 pers - Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
een prachtig gelegen camping en wij hadden een geweldig vrij uitzicht over de baai. Niet alle stacaravans hebben dit dus wees daarvan bewust met het boeken. Nette en schone voorzieningen, zeer vriendelijk en gastvrij personeel.
Wat we kunnen verbeteren :
Ondanks Dutchbox was er door omstandigheden geen Nederlands sprekende medewerker aanwezig en Engels werd ook maar door een enkeling gesproken. Ontvangstavond was geheel in het Frans, dus daar hadden we niets aan en zijn we ook vroegtijdig weggegaan. Vooral de kinderen hebben daardoor wel wat gemist.
Echte beoordeling van 16/08/2022
Avis du camping Saint Laurent 2
8.6
/10
Beoordeling van Zwaan D.
Startdatum verblijf : 30/07/2022
Raoul Top Presta Vue Anse 6 pers - Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Erg leuke camping. Zwembad is niet groot, maar wel leuke glijbanen. De kinderen hebben zich goed vermaakt. Ook een mooie stacaravan, de top presta, incl airco wat heel fijn was.
Wat we kunnen verbeteren :
Helaas geen Nederlandse animatie zoals op de website staat vermeld. Wij hadden de camping hierop uitgezocht ivm de kinderen, dus dat was een tegenvaller. Het winkeltje bij de camping is super klein. Echt de noodzakelijke dingen zoals wc papier, water, etc.
Echte beoordeling van 15/08/2022
Avis du camping Saint Laurent 3
8.3
/10
Beoordeling van Willem M.
Startdatum verblijf : 30/07/2022
Raoul Top Presta 4 pers - Samedi

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping op mooie locatie.
Wat we kunnen verbeteren :
De beloofde dutch box formule was hier totaal niet van toepassing. Er was geen Nederlandstalig personeel wat met name een probleem was voor onze jonge kinderen. De wifi verbinding was kwa dekking prima. Alleen de internet verbinding was niet toereikend.
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping Saint Laurent 4
8.4
/10
Beoordeling van Jeroen H.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
Resort Top Presta 6/8 pers - Dimanche

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een relatief kleine en rustige camping in een mooie omgeving.
Wat we kunnen verbeteren :
Er is diverse animatie echter veelal Franstalig. Horeca kan beter en zou ik persoonlijk ook aanbieden bij de animatietent. Ook een barretje of mogelijkheid tot wat te drinken bij het zwembad zou zeker een plus zijn.
Echte beoordeling van 22/08/2022
Avis du camping Saint Laurent 5
8.3
/10
Beoordeling van Vangelis A.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
Sun Top TV 4/6 pers - Dimanche

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping is mooi gelegen bij strand en bij rivier. Uitstekend uitgangspunt om Bretagne te ontdekken. Caravans zijn netjes en de camping is schoon en groen. Veel voorzieningen voor kids.
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie is alleen in het Frans. Geen animatie voor kinderen in Nederlands of Engels. Kwaliteit van het restaurant was slecht. Oud frituurvet met zwarte stukjes in het vet, bodem van de pizza was verbrand. Verbanddoos bij receptie neerzetten, er was geen pleister te krijgen toen kind viel!
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping Saint Laurent 6
10
/10
Beoordeling van Paula L.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
Raoul Top Presta 4 pers - Dimanche

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor de 2de keer geweest mooie camping alles in de buurt natuur strand kreek leuke plaatsen op rij afstand.
Echte beoordeling van 02/08/2022
Avis du camping Saint Laurent 7
9
/10
Beoordeling van Wia B.
Startdatum verblijf : 23/07/2022
Raoul Top Presta Vue Anse 4 pers - Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie omgeving, goede chalets, mooi zwembad, veel animatie
Wat we kunnen verbeteren :
Het was jammer dat er bijna niemand Engels sprak van het personeel. De kantine bij het zwembad kan wel een opknapbeurt gebruiken.
Echte beoordeling van 17/08/2022
Avis du camping Saint Laurent 8
8.4
/10
Beoordeling van Chris M.
Startdatum verblijf : 16/07/2022
Resort Top Presta Vue Anse 6/8 pers - Sa

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Locatie is briljant.
Wat we kunnen verbeteren :
De campingwinkel uitbreiden en het restaurant upgraden
Echte beoordeling van 02/08/2022
Avis du camping Saint Laurent 9
9.7
/10
Beoordeling van Maurice F.
Startdatum verblijf : 16/07/2022
Raoul Top Presta 4 pers - Samedi

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Is een leuke en nette camping, waar veel te doen is een veel wordt georganiseerd voor kinderen, maar ook voor de volwassenen zijn de shows in de avond leuk. De medewerkers van de animatie waren energiek en vrolijk. Leuke camping voor alle leeftijden.
Wat we kunnen verbeteren :
Er mag iets meer rekening gehouden worden met toeristen die niet Frans spreken. In de animatie wordt ervan uit gegaan dat iedereen Frans verstaat. En in het restaurant was het erg moeilijk om te communiceren met de medewerkers. Daar moest regelmatig een vertaalapp gebruikt worden.
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping Saint Laurent 10
Copyright Capfun 2022 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics