beoordelingen Sprookjescamping
Beoordeling over camping Sprookjescamping
Regio Overijssel Rheeze
  0031 523 261 369
8.8
/10
van 3 424 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

De Sprookjescamping is een prachtige camping dichtbij Hardenberg. Alles is gericht op het plezier van de kleintjes. Er is zelfs een theater waar iedere dag voorstellingen worden gespeeld. De camping beschikt over super mooie, recente accommodaties.

★ De mening van onze klanten

89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 3 424 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

2 501 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
10
/10
Beoordeling van Sjors V.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Habana Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
TOP-camping voor kinderen tot ca. 8 jr. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Elke veldje heeft een speeltoestel/zandbakje. De camping lijkt groot, maar valt reuze mee. Er lopen geregeld Sprookjesfiguren rond. Een boekje kopen van de camping voor de stickers/handtekeningen is een aanrader!
Wat we kunnen verbeteren :
Meer prullenbakken op het park. Overigens was de camping wel heel schoon!
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Sprookjescamping 1
9.2
/10
Beoordeling van Aliene S.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Habana Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Sprookjescamping 2
8.7
/10
Beoordeling van Jolien W.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Villa Top Presta 8 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met veel speelmogelijkheden, een binnenzwembad en animatie. Genoeg vermaak voor de kinderen.
Echte beoordeling van 09/05/2024
Avis du camping De Sprookjescamping 3
9.9
/10
Beoordeling van Danielle H.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Kids Tip Top TV 7 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 12/05/2024
Avis du camping De Sprookjescamping 4
8.2
/10
Beoordeling van De V.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Resort Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Erg leuk voor kleine kinderen
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Sprookjescamping 5
8.7
/10
Beoordeling van Aken V.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Kasteel Lodge Top TV 5 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Erg leuke animatie, met name in de avond het afsluiten van de dag. De accommodatie was niet erg schoon, maar heb het wel schoon achter gelaten ;)
Wat we kunnen verbeteren :
Het schoonmaken
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Sprookjescamping 6
9.2
/10
Beoordeling van - S.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Bart Top Presta 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een gezellige familiecamping met leuke animatie.
Wat we kunnen verbeteren :
Niet ieder veldje heeft een speeltuin voor de deur
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Sprookjescamping 7
9.7
/10
Beoordeling van Noort V.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Super Family Tip Top TV 8 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Sprookjescamping 8
8.3
/10
Beoordeling van Hassnaoui E.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Super Family Tip Top TV 8 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Sprookjescamping 9
9.8
/10
Beoordeling van Deborah M.
Startdatum verblijf : 02/05/2024
Super Family Tip Top TV 8 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik vind het een super camping. Kinderen vermaken zich prima. Binnenbad lekkere temperatuur.
Wat we kunnen verbeteren :
Ik vond de 2 persoon bedden een beetje te hard. En de 1 persoons een beetje te smal voor de volw. De kamers zijn erg smal en krap. Maar goed daar slaap je als je mazzel heb alleen maar. De auto's op de camping rijden erg hard. Daar hebben we melding van gemaakt. Groot minpunt voor een kindercamping.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Sprookjescamping 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics