beoordelingen Stoetenslagh
Beoordeling over camping Stoetenslagh
Regio Overijssel Rheezerveen
  0031 523 638 260
8.8
/10
van 4 236 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Stoetenslagh is een mooi opgezet park dat heel veel waterpret biedt. Het thema strandvakantie zie je overal op de camping terugkomen. Bij het indoor strand Happy Fun Beach vind je gezellige horeca, beachvolleybalvelden, een luchtkussen en een groot podium voor diverse animatie! 

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 4 236 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

1 799 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.3
/10
Beoordeling van Eric H.
Startdatum verblijf : 27/10/2023
Habana Top Presta 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijk personeel,snelle hulp bij problemen
Wat we kunnen verbeteren :
Winkeltje op de camping matig
Echte beoordeling van 31/10/2023
Avis du camping Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh 1
9.9
/10
Beoordeling van Samantha W.
Startdatum verblijf : 27/10/2023
Resort Tip Top TV 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super verblijf gehad, leuke animatie en genoeg leuke andere dingen te doen. Kom zeker nog een keer terug.
Wat we kunnen verbeteren :
Zwembad had iets warmer gekund.
Echte beoordeling van 31/10/2023
Avis du camping Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh 2
8.7
/10
Beoordeling van Maaike R.
Startdatum verblijf : 24/10/2023
Bart Top TV 6 pers ma

Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Animatieteam aanwezig,vermaak voor de kinderen(o.a. zwembad,) ook buiten zwemgelegenheid. Zoek je een grote camping, dan vooral voor deze kiezen, zoek je een kleinere camping dan is deze best groot.
Wat we kunnen verbeteren :
Wat meer groen op de camping/aan het water. Temperatuur van het zwembad water iets warmer.
Echte beoordeling van 31/10/2023
Avis du camping Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh 3
8.9
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 23/10/2023
Jasmijn Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij hebben een midweek in de herfstvakantie gebruik gemaakt, met onze drie kleinzoons,16,14 en11 jaar,van chalet Jasmijn 6 persoons . Leefruimteruimte genoeg. Royale keuken.Wij waren zeer verrast dat er twee badkamers,twee toiletten en vaatwasser aanwezig waren. Zwembaden ideaal. Dagelijks gebruikt.
Wat we kunnen verbeteren :
Weinig. Alles was keurig. Grote koelkast ook erg fijn. Alles is goed schoon te houden. Misschien even keukenvoorraad checken voor nieuw seizoen. Ruime voorraad hoor. Bij ons ontbraken echter de pannenonderzetters en schilmesje. Kleinigheidje. We hebben dat zelf creatief opgelost.
Echte beoordeling van 01/11/2023
Avis du camping Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh 4
9.8
/10
Beoordeling van Nathalie B.
Startdatum verblijf : 23/10/2023
Sun Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 31/10/2023
Avis du camping Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh 5
10
/10
Beoordeling van - O.
Startdatum verblijf : 23/10/2023
Resort Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Geweldige nette camping. Leuk personeel. Al eerder geweest,en zien nu al weer uit naar ons volgende verblijf. Super,ga zo door,toppers
Echte beoordeling van 31/10/2023
Avis du camping Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh 6
8.7
/10
Beoordeling van Dee V.
Startdatum verblijf : 23/10/2023
Habana Top Presta 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 31/10/2023
Avis du camping Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh 7
8.8
/10
Beoordeling van Patricia W.
Startdatum verblijf : 23/10/2023
Max Top Presta 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met voor iedereen iets te doen. Mooie uitstraling en vriendelijk personeel.
Wat we kunnen verbeteren :
Het zwembad water was veel te koud. Met een baby zwemmen kan niet. Voor alle andere kinderen/volwassenen ben je binnen een uur het bad uit omdat je anders te koud wordt. Beide zwembaden hebben leuke glijbanen etc. Als het wat op meer op temperatuur is, is het fantastisch.
Echte beoordeling van 01/11/2023
Avis du camping Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh 8
8.4
/10
Beoordeling van Jong D.
Startdatum verblijf : 22/10/2023
Super Family Top TV 8 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 31/10/2023
Avis du camping Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh 9
10
/10
Beoordeling van Teodora S.
Startdatum verblijf : 20/10/2023
Kids Tip Top Presta 5 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 04/11/2023
Avis du camping Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 20/04/2024 07:55:27