beoordelingen Suzel
Beoordeling over camping Suzel
Regio Alsace Sainte-Croix-en-Plaine
  03 89 49 27 28
8.3
/10
van 48 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
3 Kinderspeeltoestellen
3
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
3 Animatie
3

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn
Suzel is een kleine, gezellige camping, ideaal gelegen nabij Colmar. Het is de perfecte plek voor een geslaagde vakantie in de Elzas. Het is ook een goede uitvalsbasis om de beroemde Elzasser kerstmarkten te bezoeken!

★ De mening van onze klanten

81 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 48 beoordelingen tussen 2020 et 2021
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

46 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.8
/10
Beoordeling van Biula M.
Startdatum verblijf : 08/08/2021
Raoul 4 Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijk personeel. Kleinschalige camping, geen massa. Genoeg privacy bij onze caravan.
Wat we kunnen verbeteren :
Het zou fijn zijn als er weer pizza?s op het menu komen. De flamkuchen waren fantastisch, maar wat lekkere pizza?s erbij zou ook fijn zijn. En een kleine supermarkt zou heel fijn zijn! Waar je eventueel wat lekkere streekproducten kan kopen zoals wijn!
Echte beoordeling van 24/08/2021
Avis du camping Suzel 1
8.9
/10
Beoordeling van Bakker W.
Startdatum verblijf : 31/07/2021
Sun Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zwembad en animatie, omgeving.
Wat we kunnen verbeteren :
Algemene informatie in de chalets. Wij moesten zelf uitvinden dat er brood en pizza,s verkocht werden op de camping. Ook dat de supermarkten op zondag dicht waren.
Echte beoordeling van 10/08/2021
Avis du camping Suzel 2
10
/10
Beoordeling van Fenna V.
Startdatum verblijf : 24/07/2021
Tribu + Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 02/08/2021
Avis du camping Suzel 3
9.6
/10
Beoordeling van Kamran R.
Startdatum verblijf : 03/07/2021
Habana Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 13/07/2021
Avis du camping Suzel 4
9.1
/10
Beoordeling van Anne M.
Startdatum verblijf : 02/08/2020
Tribu + Top Presta 10 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige camping met een prima zwembad! We hebben ons de hele week uitstekend vermaakt!
Wat we kunnen verbeteren :
Er is geen winkeltje op de camping met wat kleine boodschappen. Ook het brood wat je sochtens kon afhalen bij het restaurant was een beetje taai.
Echte beoordeling van 10/08/2020
Avis du camping Suzel 5
9.1
/10
Beoordeling van Johan N.
Startdatum verblijf : 02/08/2020
Sun Top Presta 4/6 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Rustige ligging van de camping,de huisjes leken net nieuw,superleuk zwembad voor kinderen.
Wat we kunnen verbeteren :
De veiligheid van de buizen in het zwembad,onze kinderen en ik kwamen met verschillende schaafwonden uit de buizen De overgangen tussen elk buiselement is slecht en zorgt voor schaafwonden De huisjes staan dicht opeen,onbegrijpelijk als je ziet dat er in de omgeving bijna geen huis te bespeuren valt
Echte beoordeling van 18/08/2020
Avis du camping Suzel 6
8.3
/10
Beoordeling van P. H.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
Raoul 4 Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Insuffisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
goed uitgangspunt voor bezoekjes in de omgeving
Wat we kunnen verbeteren :
leuker terras maken bij de bar. winkeltje toevoegen aan de camping handleiding in de caravan neerleggen met afspraken/inventarislijst ed.
Echte beoordeling van 24/08/2020
Avis du camping Suzel 7
8.9
/10
Beoordeling van Jeroen S.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
Resort Top Presta 6/8 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping, met alleen maar mobile homes. Leuke glijbanen en een gezellig zwembad. De camping ligt in een mooie omgeving, vlak bij Colmar.
Wat we kunnen verbeteren :
De mobile homes staan dicht op elkaar. Autos worden centraal geparkeerd, waardoor delen de uitstraling heeft van een parkeerterrein; met name rond de centrale speeltuin.
Echte beoordeling van 19/08/2020
Avis du camping Suzel 8
9.7
/10
Beoordeling van C. E.
Startdatum verblijf : 31/07/2020

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een prachtige familiecamping. Er is veel te doen en alles is goed verzorgd
Wat we kunnen verbeteren :
Wij vonden vooral het personeel bij de ijshoek hl erg traag. ( en wij hoorden meer mensen erover). Dit was echt niet normaal. 4 ijsjes maken duurde makkelijk 6 minuten. Lezen op bon ijsje 1, die maken... dan ijsje 2. die maken.etc. Terwijl het 4 keer citroen met nog iets was. Te erg
Echte beoordeling van 13/08/2020
Avis du camping Suzel 9
8.7
/10
Beoordeling van Mark L.
Startdatum verblijf : 31/07/2020
Sun Top Presta 4/6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Insuffisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleinschalige camping op een prima plek. Vriendelijke medewerkers die ook het nodige Engels kunnen. Mooie omgeving, genoeg te doen. Een mooie sta caravan, schoon en alles aanwezig.
Wat we kunnen verbeteren :
De tafel tennis tafel in de speeltuin (centraal op de camping gelegen) verplaatsen, op een recht stuk grond zetten. Meer speeltuin attributen plaatsen. De niet gebruikte toilet gebouwen slopen (stinkt!). De stacaravans achter op de camping anders neer zetten, het staat nu veel te dicht op elkaar.
Echte beoordeling van 10/08/2020
Avis du camping Suzel 10
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics