beoordelingen Le Temps Libre
Beoordeling over camping Le Temps Libre
Regio Rhone-Alpen BOUGE CHAMBALUD
  04.74.84.04.09
8.4
/10
van 62 beoordelingen
3 Algemene indruk vakantie
3
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 62 beoordelingen tussen 2020 et 2021
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

107 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.4
/10
Beoordeling van Sabrina I.
Startdatum verblijf : 15/08/2021
6-8p Resort TP Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie overzichtelijke compacte camping. Alles ligt bij elkaar. Elke dag veel animatie (helaas wel alleen Franstalig) en de avondshows worden zelfs verzorgd door een professioneel entertainend bedrijf (helaas ook alleen Franstalig) Sta caravan zijn netjes en hebben veel privacy.
Wat we kunnen verbeteren :
-Erg jammer dat er niemand van het animatieteam/ receptie/ bar medewerkers Engels of een andere taal dan Frans spreekt. -Geen campingwinkel! Wel bakker in t dorp en binnen 15 minuten rijden, 5 supermarkten. -Brood kan je wel op de camping halen, maar als je na 9.00 uur 's ochtends komt, is er niks.
Echte beoordeling van 31/08/2021
Avis du camping Temps Libre 1
8.7
/10
Beoordeling van Richard V.
Startdatum verblijf : 07/08/2021
4-4p Habana Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 30/08/2021
Avis du camping Temps Libre 2
8.8
/10
Beoordeling van Jeroen B.
Startdatum verblijf : 01/08/2021
6-8p Resort TP Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is leuk opgebouwd, ondanks dat je redelijk dicht naast elkaar staat hadden we toch geen last van de buren. De zwembaden zijn echt top en de vele glijbanen waren een groot succes bij mijn kinderen.
Wat we kunnen verbeteren :
Onze caravan was aan de oude kant, de kussen van de bank vielen bijna uit elkaar en ook de gordijnen konden wel een opfrisbeurt gebruiken.
Echte beoordeling van 17/08/2021
Avis du camping Temps Libre 3
9
/10
Beoordeling van Benjamin B.
Startdatum verblijf : 25/07/2021
6-8p Resort TP Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 10/08/2021
Avis du camping Temps Libre 4
8.3
/10
Beoordeling van W. K.
Startdatum verblijf : 24/07/2021
6-8p Resort TP Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping met prachtig zwembad. Restaurant 1 x gegeten, nooit weer. Zand tussen de salade, rokende medewerkers en de stank van de toiletten onder de locatie was niet te harden. Personeel bij de bar naast animatie was ontzettend aardig en behulpzaam. Eten was prima.
Wat we kunnen verbeteren :
Toiletten onder het restaurant verplaatsen of ervoor zorgen dat de stank verdwijnt. Geur van toiletten tijdens het eten is onacceptabel. Aankleding bij bar/animatie aanpakken. Weg met de rode stoelen en tafels van Ola en de TL-bakken verwijderen en sfeer verlichting.
Echte beoordeling van 10/08/2021
Avis du camping Temps Libre 5
8.2
/10
Beoordeling van Wendy H.
Startdatum verblijf : 18/07/2021
4-4p Habana Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Wat we kunnen verbeteren :
Het zou erg prettig zijn als er ook een poging gedaan zou worden om Engels te praten. Ik had de indruk dat hier geen enkele moeite voor gedaan werd. Terwijl er toch veel Nederlandse gasten waren.
Echte beoordeling van 05/08/2021
Avis du camping Temps Libre 6
8.3
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 18/07/2021
4-6p Sun TP Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke speeltuin en springkussen voor de kinderen en leuke zwembaden met glijbanen. Meer dan genoeg te doen en te zien voor kinderen en volwassenen.
Wat we kunnen verbeteren :
De broodjes service in de ochtend is niet voldoende. Regelmatig was er geen brood meer om 9.30 uur. Er waren een aantal zaken kapot in onze stacaravan. Dit werd niet snel opgepakt. 2 meldingen bij de receptie voor nodig.
Echte beoordeling van 10/08/2021
Avis du camping Temps Libre 7
9.5
/10
Beoordeling van Marije B.
Startdatum verblijf : 09/08/2020
6-8p Resort TP Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heerlijke, niet al te grote camping. De stacaravans zijn geplaatst op terrassen. Kinderen vermaken zich prima in het zwembad. Gezellig terras Voor in de avond.
Echte beoordeling van 09/09/2020
Avis du camping Temps Libre 8
8.4
/10
Beoordeling van Gjalt S.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
6-8p Resort TP Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 18/08/2020
Avis du camping Temps Libre 9
9.7
/10
Beoordeling van Dijk V.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
6-8p Resort TP Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele leuke camping net heerlijk zwembad en glijbanen
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Temps Libre 10
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics