beoordelingen Vlinderloo
Beoordeling over camping Vlinderloo
Regio Overijssel Enschede
  0031 534 611 372
8
/10
van 175 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Vlinderloo is een stadscamping in het groen! Pak de fiets en geniet van het bruisende centrum van Enschede, of blijf op de camping waar je omringd bent door groen als je behoefte hebt aan rust. Deze camping biedt accommodaties met uitzicht op de mooie visvijver.

 

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 175 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

56 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9
/10
Beoordeling van Femke O.
Startdatum verblijf : 11/08/2023
Kampeerhut 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtig nieuw overdekt zwembad
Wat we kunnen verbeteren :
Slechts 1 toiletgebouw aan 1 kant van de camping is ietwat weinig als je kleine kinderen hebt.
Echte beoordeling van 19/08/2023
Avis du camping Vlinderloo 1
8.9
/10
Beoordeling van Petrus G.
Startdatum verblijf : 07/08/2023
Waterchalet TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
prima park, toen wij er waren ging net het nieuwe binnenbad open 3 erg leuke glijbanen buiten en verwarmd buitenbad. Park zijn ze momenteel aant opknappen waardoor horeca helaas dicht was.
Wat we kunnen verbeteren :
zorgen dat de horeca open is en wat meer dingen in de stacaravans/huisjes wat betreft keuken en ophang haakjes. tuinmeubilair mag comfortabeler.
Echte beoordeling van 14/08/2023
Avis du camping Vlinderloo 2
9.2
/10
Beoordeling van Jessica B.
Startdatum verblijf : 04/08/2023
Kampeerhut 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heel erg Leuke glijbanen en speeltuintjes
Wat we kunnen verbeteren :
Rommeligheid wegwerken Schilderwerk verbeteren/aanzicht Drainages aanleggen?
Echte beoordeling van 11/08/2023
Avis du camping Vlinderloo 3
8.6
/10
Beoordeling van Delft V.
Startdatum verblijf : 28/07/2023
Waterchalet TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor kinderen is het top.
Wat we kunnen verbeteren :
Op deze camping is geen cafetaria en of restaurant. Er is ook geen barretje waar je even wat kan drinken. Kwa animatie voor kinderen top maar voor de volwassenen is er helemaal niks.
Echte beoordeling van 04/08/2023
Avis du camping Vlinderloo 4
9.9
/10
Beoordeling van Yirleny A.
Startdatum verblijf : 28/07/2023
Kids Top TV 7 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De accommodatie was top en er was genoeg te doen zowel op de camping als in de omgeving
Wat we kunnen verbeteren :
Wat meer variatie in het animatie programma
Echte beoordeling van 04/08/2023
Avis du camping Vlinderloo 5
9.9
/10
Beoordeling van Anita E.
Startdatum verblijf : 28/07/2023
Kampeerhut 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
gewoon leuk , leuke zwembaden en glijbanen zijn top
Wat we kunnen verbeteren :
Glijbaan in het baby badje. Eventueel een mini koelkast in de kampeerhut.
Echte beoordeling van 04/08/2023
Avis du camping Vlinderloo 6
9.2
/10
Beoordeling van Bart W.
Startdatum verblijf : 28/07/2023
Kim visvijver Top TV 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 04/08/2023
Avis du camping Vlinderloo 7
8.3
/10
Beoordeling van K.b.f E.
Startdatum verblijf : 28/07/2023
Kampeerhut 4 pers vr

Animation Insuffisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Bestemming is in aanbouw, kunt nu al zien dat het mooi woord
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie team had geen alternatief als door het slechte weer activiteiten niet door gingen.Dit was erg jammer ook omdat het binnenbad nog niet klaar is, was een alternatief wel fijn geweest.
Echte beoordeling van 04/08/2023
Avis du camping Vlinderloo 8
9.8
/10
Beoordeling van Amr A.
Startdatum verblijf : 24/07/2023
Kids Top TV 5 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
fantastische plek
Wat we kunnen verbeteren :
Meer waterspelletjes
Echte beoordeling van 27/07/2023
Avis du camping Vlinderloo 9
9.4
/10
Beoordeling van Barbara K.
Startdatum verblijf : 21/07/2023
Kim visvijver Top TV 6 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is rustig en leuk
Wat we kunnen verbeteren :
Meer faciliteiten voor de kinderen
Echte beoordeling van 28/07/2023
Avis du camping Vlinderloo 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 20/04/2024 05:30:05