beoordelingen Wondermolen
Beoordeling over camping Wondermolen
Regio Brabant Molenschot
  0031 161 411 516
8.6
/10
van 2 761 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Wondermolen is een camping met geweldige zwembaden en glijbanen. Het hele gezin zal zich vermaken in het waterpark. Op de camping vind je daarnaast de fantastische en enorm grote binnenspeeltuin Kids Wonderland, waar onze gasten gratis toegang tot hebben! 

★ De mening van onze klanten

89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 2 761 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

1 282 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.2
/10
Beoordeling van Velzen V.
Startdatum verblijf : 04/05/2024
Kids Tip Top Presta 5 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Erg leuk met kinderen
Echte beoordeling van 15/05/2024
Avis du camping Wondermolen 1
9.8
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Kids Top TV 5 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Echt heel veel voor kinderen te doen. Leuke speeltuinen en kids wonderland is zowel binnen als buiten heel leuk.
Wat we kunnen verbeteren :
Het zwembad is echt heel tof in de zomer, nu vind ik het binnen wel wat koud.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Wondermolen 2
8.7
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Jasmijn Tip Top Presta 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Wondermolen 3
9.6
/10
Beoordeling van Stephanie M.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Habana Top Presta 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele mooie leuke camping met vriendelijke personeel die altijd samen kijken naar een oplossing
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Wondermolen 4
9.6
/10
Beoordeling van Patricia H.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Habana Top TV 4 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele leuke camping mooi en leuk opgezet veel te doen
Wat we kunnen verbeteren :
Hele leuke camping alleen de indoor speeltuin was behoorlijk vies heel erg veel stof overal en de vloeren waren al een hele tijd niet schoon gemaakt.... Verder heel mooi en leuk opgezet
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Wondermolen 5
9.4
/10
Beoordeling van Eerden V.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Kids Top TV 5 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is voor kinderen een hele leuke camping met veel speelvelden. Ze maken snel vriendjes en kunnen zich prima vermaken.
Wat we kunnen verbeteren :
Avond annimatie zou leuk zijn. Met slecht weer valt het binnenzwembad erg tegen, buiten zwembad is daar in tegen super. Binnen zwembad is erg koud had deze graag warmer gehad aangezien onze baby niet in het water kon van de kou. Verder prima camping
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Wondermolen 6
9.4
/10
Beoordeling van Michel D.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Habana Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Erg fijn dat er zowel een binnen als buiten speeltuin en zwembad is. Huisje was netjes
Wat we kunnen verbeteren :
De animatie is ten opzichte van een ander capfun park slecht. Niks leek voorbereid, jammer want dit was op het andere park echt professioneel. Jammer dat er in kids wonderland steeds attracties dicht zijn. Er zit ook geen structuur in. Bedden slechte kwaliteit.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Wondermolen 7
8.6
/10
Beoordeling van Reinoud K.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Habana Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Wondermolen 8
9.8
/10
Beoordeling van De V.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Kids Top TV 5 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Wat we kunnen verbeteren :
De matrassen van de bedden want die zijn hard
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Wondermolen 9
8.5
/10
Beoordeling van Bruijn D.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Resort Top TV 6 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Er is genoeg te doen voor de kinderen tot de leeftijd van een jaar of 10. Bij slecht weer is de binnenspeeltuin een uitvinding. Zwembaden waren ook top voor de kinderen. Het animatieteam organiseert veel activiteiten voor de leeftijd van 4-7 jaar.
Wat we kunnen verbeteren :
Restaurantservice kan beter. Service op sportsokken in slippers. Wachten duurde lang. Kleedruimte zwembad ontbreekt. Omkleden langs de zwembadrand binnen. Camping wordt groter, maar extra faciliteiten ontbreken. Erg druk overal. Kids Wonderland rijen bij de bar en attracties zeer beperkt open.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Wondermolen 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 29/05/2024 07:58:16