beoordelingen Wondermolen
Beoordeling over camping Wondermolen
Regio Brabant Molenschot
  0031 161 411 516
8.6
/10
van 2 701 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Wondermolen is een camping met geweldige zwembaden en glijbanen. Het hele gezin zal zich vermaken in het waterpark. Op de camping vind je daarnaast de fantastische en enorm grote binnenspeeltuin Kids Wonderland, waar onze gasten gratis toegang tot hebben! 

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 2 701 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

1 221 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.4
/10
Beoordeling van Amber K.
Startdatum verblijf : 12/04/2024
Habana Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 16/04/2024
Avis du camping Wondermolen 1
10
/10
Beoordeling van Johan D.
Startdatum verblijf : 12/04/2024
Habana Top TV 4 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super net en verzorgd. Fijne ontvangst en goede babbels.
Wat we kunnen verbeteren :
De vooral gasten er nog meer op wijzen dat overdreven snelheid in het park niet kan.
Echte beoordeling van 16/04/2024
Avis du camping Wondermolen 2
9.6
/10
Beoordeling van Maurits F.
Startdatum verblijf : 12/04/2024
Kids Top Presta 7 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie plek met in de omgeving genoeg te doen. Park leuk voor alle leeftijden met een prachtig mega binnen en buiten speeltuin.
Echte beoordeling van 16/04/2024
Avis du camping Wondermolen 3
8.8
/10
Beoordeling van Daan K.
Startdatum verblijf : 05/04/2024
Max Top Presta 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie stacaravans, voldoende speelactiviteiten voor kids. Voldoende zwemplezier in de zomer.
Wat we kunnen verbeteren :
Prima camping! Echter in zes persoons stacaravan enkel een pedaalemmer voor het afval. Dat is niet toereikend en groter was er niet volgens de receptie. De gammele buitenkleedkamers, met "veredelde" stemhokjes om om te kleden, zijn niet prettig bij koud weer. Zwembad en activiteiten verder prima!
Echte beoordeling van 17/04/2024
Avis du camping Wondermolen 4
9.7
/10
Beoordeling van Rita D.
Startdatum verblijf : 05/04/2024
Habana Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
vanwege de prachtige natuurlijke omgeving, de rustige sfeer, de vele recreatieve activiteiten die worden aangeboden, en de mogelijkheid om te genieten van het buitenleven met vrienden en familie.
Wat we kunnen verbeteren :
het upgraden van de douches en toiletten naast de zwembad.
Echte beoordeling van 09/04/2024
Avis du camping Wondermolen 5
9.7
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 05/04/2024
Bart Top Presta 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 10/04/2024
Avis du camping Wondermolen 6
8.7
/10
Beoordeling van Jeffrey D.
Startdatum verblijf : 05/04/2024
Habana Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie rustige camping met veel animatie. Ten tweede zijn de chalets in perfecte staat en is het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Door de technische dienst was het probleem met warm water in de chalet snel opgelost.
Wat we kunnen verbeteren :
Gratis wifi op het hele recreatiepark
Echte beoordeling van 16/04/2024
Avis du camping Wondermolen 7
8.7
/10
Beoordeling van Sherilyn W.
Startdatum verblijf : 05/04/2024
Tribu Top TV 10 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor iedere leeftijd wel iets te doen en bij de veldjes een speeltuintje. Binnenspeeltuin is ook echt waanzinnig!
Wat we kunnen verbeteren :
Wat wij jammer vonden is dat kids wonderland overdag voor iedereen is en er dus veel kinderfeestjes waren. En ik mistte heel erg een peuter glijbaantje in het binnen zwembad. Mijn peuter vond de omvallende emmer dood eng maar had in het peuterbad verder niks om te spelen.
Echte beoordeling van 09/04/2024
Avis du camping Wondermolen 8
8.3
/10
Beoordeling van Gestel V.
Startdatum verblijf : 05/04/2024
Resort Top Presta 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
de camping is super fijn voor de kinderen
Wat we kunnen verbeteren :
openings tijden van de horeca mag wel beter gingen zeer laat open
Echte beoordeling van 09/04/2024
Avis du camping Wondermolen 9
10
/10
Beoordeling van Grietje T.
Startdatum verblijf : 05/04/2024
Max Top Presta 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kindvriendelijke camping, leuke binnen/ buitenspeeltuin en zwembad met glijbanen
Echte beoordeling van 09/04/2024
Avis du camping Wondermolen 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 20/04/2024 07:56:13