beoordelingen Wondermolen
Beoordeling over camping Wondermolen
Regio Brabant Molenschot
  0031 (0)1 61 41 15 16
8.7
/10
van 298 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Wondermolen is een camping met geweldige zwembaden en glijbanen. Het hele gezin zal zich vermaken in het waterpark. Op de camping vind je daarnaast de fantastische en enorm grote binnenspeeltuin Kids Wonderland, waar onze gasten gratis toegang tot hebben! 

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 298 beoordelingen tussen 2022 et 2023
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

662 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.3
/10
Beoordeling van Sanne Z.
Startdatum verblijf : 24/10/2022
Super Family Tip Top TV 8 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping en de indoor speeltuin is erg leuk!
Wat we kunnen verbeteren :
-er waren geen kleedhokken / kleedkamers bij het zwembad -geen verlichting in het zwembad -minimale wegwijzers op de camping waardoor ik eerst een paar rondjes over de camping heb moeten rijden + andere mensen heb moeten vragen of hun misschien wisten waar onze stacaravan kon staan.
Echte beoordeling van 19/12/2022
Avis du camping Wondermolen 1
9.9
/10
Beoordeling van Emmanuel D.
Startdatum verblijf : 30/09/2022
Jasmijn Tip Top TV 6 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 19/10/2022
Avis du camping Wondermolen 2
9.9
/10
Beoordeling van Sandra G.
Startdatum verblijf : 16/09/2022
Jasmijn Tip Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Van alles te doen op de camping. We hadden een regenachtig weekend maar niet verveeld.
Wat we kunnen verbeteren :
Geen opmerkingen
Echte beoordeling van 22/09/2022
Avis du camping Wondermolen 3
8.6
/10
Beoordeling van Thomas M.
Startdatum verblijf : 16/09/2022
Kids Top TV 5 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Wat we kunnen verbeteren :
Zonde dat de nachtdienst niet te bereiken is, wij hadden veel last van geluidsoverlast van harde muziek van mensen binnen het park
Echte beoordeling van 20/09/2022
Avis du camping Wondermolen 4
8.5
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 16/09/2022
Kids Tip Top TV 7 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wonderland is erg leuk voor kinderen. Stacaravans zijn prima zoals we van capfun gewend zijn.
Wat we kunnen verbeteren :
Overdekt zwembad had veel algen op de bodem. Bij slecht weer was het ondanks de overkapping te koud voor kleine kinderen om te zwemmen door de vele openstaande deuren en ramen waardoor er veel tocht is, jammer. Keuken van Wonderland niet voor 12 uur open.
Echte beoordeling van 21/09/2022
Avis du camping Wondermolen 5
9.4
/10
Beoordeling van Theo P.
Startdatum verblijf : 16/09/2022
Jasmijn Tip Top Presta 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
wat zeker een goed begin was, dat ze om 12 uur al belden dat het chalet al schoon was en we er in konden
Wat we kunnen verbeteren :
sommige staanplekken van waarschijnlijk jaarplaatsen leek wel tornadoschade wah een zooitje dat was drie plekken voor dat wij bij onze chalet aan kwamen 3 x onze gedachte raden
Echte beoordeling van 20/09/2022
Avis du camping Wondermolen 6
9.1
/10
Beoordeling van H.m. H.
Startdatum verblijf : 14/09/2022
Habana Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Grote variatie in spelaanbod voor kinderen. Zwembad en glijbanen zijn fantastisch
Echte beoordeling van 20/09/2022
Avis du camping Wondermolen 7
8.5
/10
Beoordeling van D S.
Startdatum verblijf : 10/09/2022
Super Family Tip Top TV 8 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette huisjes
Wat we kunnen verbeteren :
Een schoonmaakdoekje in het doosjes erbij en extra wc papier voor huisjes van 8p.
Echte beoordeling van 13/09/2022
Avis du camping Wondermolen 8
9.4
/10
Beoordeling van Femke H.
Startdatum verblijf : 09/09/2022
Jasmijn Tip Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Volop vermaak voor de kinderen en voor ieder wat wils. Wij zijn super tevreden over de drie capfun parken waar we tot nu toe geweest zijn.
Echte beoordeling van 13/09/2022
Avis du camping Wondermolen 9
9
/10
Beoordeling van Daniël S.
Startdatum verblijf : 09/09/2022
Resort Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijn personeel en fijne stacaravan
Wat we kunnen verbeteren :
Schoner zwembad
Echte beoordeling van 13/09/2022
Avis du camping Wondermolen 10
Copyright Capfun 2023 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics