beoordelingen Zéphir
Beoordeling over camping Zéphir
Regio Poitou Charentes Les Mathes La Palmyre
  05 46 22 30 96
9
/10
van 13 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
3 Animatie
3

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Droomt u van een vakantie aan zee, zodat u heerlijk met uw voeten in het water kunt wandelen? Het Domaine de Zéphir is dan voor u gemaakt. De camping, verborgen onder een dennenbos, is een toevluchtsoord voor eekhoorns. De kleine badplaats La Palmyre zal u verleiden met zijn kleine winkeltjes en zijn dierentuin. Fan van Fort Boyard? Neem de boot die u naar deze schat van Charente-Maritime brengt. Dit jaar bieden wij nog meer fietsen te huur aan, zodat u gebruik kunt maken van de fietspaden die direct buiten de camping beginnen.

★ De mening van onze klanten

100 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 13 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

10 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.7
/10
Beoordeling van Kampen V.
Startdatum verblijf : 04/09/2022
Habana Top presta 4 pers. Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 20/09/2022
Avis du camping Zephir 1
8.7
/10
Beoordeling van Lynette B.
Startdatum verblijf : 21/08/2022
Raoul Top presta 4 pers



Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 29/08/2022
Avis du camping Zephir 2
9.1
/10
Beoordeling van Louw P.
Startdatum verblijf : 23/07/2022
Sun Top presta 4/6 pers. Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
kleinschalige camping zeer overzichtelijk. geen Nederlanders op de camping. zeer dicht bij het dorpje en strand. prachtige omgeving en leuke terrassen en restaurants. leuke weekmarkt op woensdag en zondag. leuke omgeving om te fietsen. zeer vriendelijke mevrouw bij de receptie.
Wat we kunnen verbeteren :
de glijbanen zijn toe aan onderhoud. scherpe randen en glijden is niet zo prettig.
Echte beoordeling van 17/08/2022
Avis du camping Zephir 3
8.7
/10
Beoordeling van Gert H.
Startdatum verblijf : 17/07/2022
Habana 4 pers Top TV Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De sta caravans zijn netjes, klein maar functioneel. De grootste plus van deze camping zijn de zwembaden en glijbanen. De glijbanen zijn leuk voor iedere leeftijd.
Wat we kunnen verbeteren :
De gehele animatie is Franstalig. Hierdoor kon onze dochter van vijf geen gebruik maken van de programma's en shows. Sowieso is de camping vooral op Fransen gericht.
Echte beoordeling van 06/08/2022
Avis du camping Zephir 4
8.5
/10
Beoordeling van Jeroen M.
Startdatum verblijf : 17/07/2022
Habana Top presta 4 pers. Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleine familie camping. Veel animatie
Wat we kunnen verbeteren :
Hele kleine stacaravan, met weinig stopcontacten. Zwembad is echt kleiner dan de foto?s vermoeden.
Echte beoordeling van 06/08/2022
Avis du camping Zephir 5
9.1
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 16/07/2022
Bizouquet Top presta 5 pers. Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij zaten in het compleet nieuwe sta caravan. Heerlijke bedden, speelgoed voor de kids en heel schoon. Zwembad en speeltuinen zijn leuk voor kinderen tm 8 jaar, voor ons dus prima! Animatie team is heel open en sociaal. Worden veel activiteiten aangeboden. Locatie van park is top. Strand dichtbij.
Wat we kunnen verbeteren :
Heel was er geen Nederlands sprekende animatie lid. Dat weerhield onze 4 jarige dochter om naar de kids club te gaan.
Echte beoordeling van 15/08/2022
Avis du camping Zephir 6
9.8
/10
Beoordeling van Eric D.
Startdatum verblijf : 16/07/2022
Mini-Habana 3 pers. Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gewoon een super mooie camping
Wat we kunnen verbeteren :
Duidelijk aan geven dat het wel 20 min naar de zee lopen is
Echte beoordeling van 15/08/2022
Avis du camping Zephir 7
9.9
/10
Beoordeling van Michiel S.
Startdatum verblijf : 09/07/2022
Bizouquet Top presta 5 pers. Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke kleinschalige camping, ideaal voor gezinnen met klein(ere) kinderen. Prettig zwembad (omheind terrein) met leuke glijbanen en goed overzichtelijk. Ook een leuke speeltuin voor de kinderen en animatie die actief is (alleen frans). Goed om te weten; Voornamelijk Franse gasten op de camping
Wat we kunnen verbeteren :
Lekkere ligbedjes of stoelen waarin je kunt liggen bij het zwembad zou fijn zijn.
Echte beoordeling van 29/07/2022
Avis du camping Zephir 8
9
/10
Beoordeling van Bas A.
Startdatum verblijf : 14/08/2021
Raoul Top Presta 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie en nieuwe accomodatie Goede natuurlijke schaduw door bomen Fijne speelmogelijkheden voor kinderen (2 en 4) 1 zwembad was afhankelijk van het weer wel/niet overdekt, bij wat minder weer was het dus een binnenzwembad
Wat we kunnen verbeteren :
Avond animatie op blauwe fun dose camping duurde naar onze mening veel te lang met zeer luide muziek en gillende mensen door de microfoon (regelmatig tot 23:30) Balspelen in 1 van de 2 zwembaden verbieden, zodra men daarmee bezig was kon eigenlijk geen enkele gast meer van het zwembad gebruik maken
Echte beoordeling van 06/09/2021
Avis du camping Zephir 9
8.9
/10
Beoordeling van Patrick B.
Startdatum verblijf : 05/07/2020
Raoul 4 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne rustige camping. Alles netjes en schoon. Wij hadden de nieuwe chalet Raoul. Van alle gemakken voorzien.
Wat we kunnen verbeteren :
geen. Nette camping. Zeer tevreden over verblijf.
Echte beoordeling van 21/07/2020
Avis du camping Zephir 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 15/04/2024 07:51:07