beoordelingen Zeumersehof
Beoordeling over camping Zeumersehof
Regio Gelderland Voorthuizen
  0031 342 471 945
8
/10
van 1 219 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

De ligging van Zeumersehof is ideaal: je bent zo op de prachtige veluwe. Er is een heel mooi waterpark met meerdere zwembaden waarvan twee overdekt en een super leuke waterspeeltuin voor de kleintjes. De kinderen zullen zich ook uren vermaken in het Carabouille speelkasteel en op de vele springkussens!

★ De mening van onze klanten

89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 1 219 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

507 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.3
/10
Beoordeling van Ella H.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Jasmijn Top TV 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk vakantiepark.
Wat we kunnen verbeteren :
Wat meer speeltoestellen voor de kinderen. Zwembaden eerder verwarmen.
Echte beoordeling van 08/05/2024
Avis du camping Zeumersehof 1
9.2
/10
Beoordeling van Bas L.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Resort Top Presta 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede prijs kwaliteit tijd verhouding.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Zeumersehof 2
8.4
/10
Beoordeling van Veenendaal V.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Resort Top TV 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Netjes, ruim opgezet, goede chalets
Wat we kunnen verbeteren :
Receptie kan vriendelijker. Springkussen mag wel een keer gereinigd worden.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Zeumersehof 3
8.5
/10
Beoordeling van Suyati S.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Kids Top TV 5 pers Vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Wat we kunnen verbeteren :
Verwarm binnen Zwembad aub
Echte beoordeling van 08/05/2024
Avis du camping Zeumersehof 4
8.4
/10
Beoordeling van Marcia V.
Startdatum verblijf : 28/04/2024
Resort Top Presta 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Insuffisant Kinderspeeltoestellen
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke glijbanen en goede zwembaden als ze juist verwarmd worden!
Wat we kunnen verbeteren :
Graag wat eerder beginnen met verwarmen van de baden! Toegang hiervan ook verbeteren, zeker nog niet rolstoel vriendelijk.
Echte beoordeling van 09/05/2024
Avis du camping Zeumersehof 5
9
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 28/04/2024
Kids Top TV 5 pers Ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prijs kwaliteit verhouding ligt goed personeel is enorm vriendelijk en behulpzaam.
Wat we kunnen verbeteren :
De bedden zijn van slechte kwaliteit en het zwembad was enorm koud.
Echte beoordeling van 10/05/2024
Avis du camping Zeumersehof 6
7.8
/10
Beoordeling van Robert W.
Startdatum verblijf : 27/04/2024
Chalet Wellness Top TV 6 pers Vr

Animation NSP Animatie
Insuffisant Kinderspeeltoestellen
Situation Insuffisant De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 08/05/2024
Avis du camping Zeumersehof 7
8.7
/10
Beoordeling van Ilona N.
Startdatum verblijf : 27/04/2024
Kids Top TV 5 pers Ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke speelplekken voor de kleine kinderen. Goede waterglijbanen. Prima stacaravans rond een veldje met speeltoestel. Schappelijke prijs.
Wat we kunnen verbeteren :
Zwembadwater verwarmen en als dat kapot is, zoals het geval was, dit proactief communiceren bij of voor aankomst, statusupdates geven en een compensatie bieden. Tevens zou bar/restaurantje leuk zijn.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Zeumersehof 8
8.3
/10
Beoordeling van Johan F.
Startdatum verblijf : 26/04/2024
Tribu Top TV 10 pers Vr

Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ruimte om de stacaravans. Behulpzaam personeel. Kindvriendelijk.
Wat we kunnen verbeteren :
Wifi bij de stacaravans!!
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Zeumersehof 9
8.8
/10
Beoordeling van Jan T.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Resort Top TV 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 28/08/2023
Avis du camping Zeumersehof 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics