beoordelingen Les Aubrèdes
Beoordeling over camping Les Aubrèdes
Regio Provence-Alpes-Côte d'Azur Puget sur Argens
  04 94 45 51 46
8.8
/10
van 42 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
3 Zwembaden
3
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Sfeervolle camping midden tussen de dennenbomen. Slechts 15 minuten van de zee, Fréjus en vele activiteiten (Luna Parc, Aqualand, etc)! Laetitia en Nicolas heten u van harte welkom voor een sublieme vakantie!

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 42 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Toegekend cijfer
Type accommodatie
Periode
Taal van de vakantieganger

83 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.8
/10
Beoordeling van Joey B.
Startdatum verblijf : 15/08/2020
Habana Top Presta 4 pers - Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We hebben een top vakantie gehad. Capfun hou dit vol. Enige toevoeging, graag Nederlandse entertainment toepassen, onze kinderen voelde zich een beetje buitengesloten aangezien alle activiteiten in het Frans waren. Voor de rest hebben ze de tijd van hun leven gehad. Personeel van Capfun is top!
Wat we kunnen verbeteren :
Top camping met vele faciliteit, kleinschalig waardoor het gezellig is. Het aanbod in het restaurant is breed en het is mogelijk bij reservering om brood (baguette,croissants, etc.) te kopen. Het personeel van Capfun is top! Niets meer dan respect en lof voor dit personeel. 200%inzet en tevredenheid
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Aubrèdes 1
8.7
/10
Beoordeling van Wouter V.
Startdatum verblijf : 09/08/2020
Resort Top Presta 6/8 pers - Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hoewel de camping amper 2 km van de autostrade ligt en zich in een industrieterrein bevindt is het een rustige en verzorgde camping in een oase van groen met voldoende ruimte tussen de stacaravans. De camping ligt op slechts 9 km van het prachtige strand en de prachtige haven van Fréjus.
Wat we kunnen verbeteren :
Vooral 's avonds was er te weinig personeel om een goede service bij de bar/restaurant te kunnen garanderen. Mede hierdoor hebben we hiervan nauwelijks gebruik gemaakt en zijn we meestal uitgeweken naar Fréjus. Het zou ook fijn zijn moest er een klein winkeltje met basisproducten aanwezig zijn.
Echte beoordeling van 24/08/2020
Avis du camping Aubrèdes 2
8.6
/10
Beoordeling van Anthonius L.
Startdatum verblijf : 02/08/2020
Resort Top Presta 6/8 pers - Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gezellige overzichtelijke camping met mooie zwembaden en glijbanen. iedere dag sportaanbod. Dichtbij allerlei leuke vakantie uitjes.
Echte beoordeling van 19/08/2020
Avis du camping Aubrèdes 3
8.3
/10
Beoordeling van Kees S.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
Habana Top Presta 4 pers - Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Insuffisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping ligt op een leuke locatie, vrij dichtbij de kust!
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie was alleen in het Frans
Echte beoordeling van 19/08/2020
Avis du camping Aubrèdes 4
7.3
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
Tente Maori 4 pers - Sam

Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De ligging
Wat we kunnen verbeteren :
Zwembad gedateerd. Nederlandse animatie. Camping een beetje rommelig
Echte beoordeling van 10/08/2020
Avis du camping Aubrèdes 5
9.3
/10
Beoordeling van Jager D.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Resort Top Presta 6/8 pers - Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
animatie, voorzieningen, locatie dicht bij bezienswaardigheden, supermarkt op loopafstand.
Wat we kunnen verbeteren :
voor andere dan Franse gasten is het fijn als er iemand redelijk Engels spreekt. Had nu het gevoel niet begrepen te worden en de communicatie was matig daardoor.
Echte beoordeling van 19/08/2020
Avis du camping Aubrèdes 6
7.4
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Raoul 4 pers - Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Insuffisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke vakantie gehad, maar we gaan niet terug naar deze camping. We wisten van te voren dat het zwembad klein zou zijn. Het was er overvol. Volgende keer weer camping met een groter zwembad. De animatie voldoende. Ligging uitstekend. Caravan erg vies bij aankomst. Dikke tegenvaller.
Wat we kunnen verbeteren :
Bij aankomst caravan erg vies. Er kon de volgende dag pas iemand komen om schoon te maken. Daar kun je na 2 dagen reizen niet op wachten. Caravan stond erg scheef waardoor deuren niet sloten, alles omviel in de koelkast en je uit je bed gleed. Behulpzaamheid receptie personeel kan beter.
Echte beoordeling van 11/08/2020
Avis du camping Aubrèdes 7
7.3
/10
Beoordeling van Olga M.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Raoul 4 pers - Dim

Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Wat we kunnen verbeteren :
Engels blijft een uitdaging, tevens bereikbaarheid van receptie. En dan moet je nog maar mondkapje bij hebben.
Echte beoordeling van 10/08/2020
Avis du camping Aubrèdes 8
9.7
/10
Beoordeling van Groot D.
Startdatum verblijf : 18/07/2020
Raoul 4 pers - Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 03/08/2020
Avis du camping Aubrèdes 9
9
/10
Beoordeling van Richelle S.
Startdatum verblijf : 12/07/2020
Tente Maori 4 pers - Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
mooie omgeving waar je met de auto vele kanten uit kunt.
Wat we kunnen verbeteren :
animatie alleen in het frans. wij hadden er niet veel aan. geen winkel op de camping. restaurant veel te duur.
Echte beoordeling van 21/07/2020
Avis du camping Aubrèdes 10
Copyright Capfun 2021 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics