beoordelingen L'Alba
Beoordeling over camping L'Alba
Regio Catalonië CREIXELL
  0034 977 801 903
8.7
/10
van 56 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Aan het einde van de camping loopt u slechts 150 meter om het prachtige zandstrand te bereiken.
Het nabijgelegen dorpje Creixell is typisch voor Catalonië

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 56 beoordelingen tussen 2020 et 2021
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

41 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.9
/10
Beoordeling van Groot D.
Startdatum verblijf : 25/07/2021
Raoul Top Presta 4 pers Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Perfecte camping. Niet te groot of te klein. Strand en zwembaden, gave glijbanen voor de kinderen. Animatie is top! Lekker restaurantje, prima supermarkt en bakkertje. Top!
Wat we kunnen verbeteren :
Geen zelfschoonmaakservice, maar inbegrepen in de prijs. WiFi ontvangst verbeteren.
Echte beoordeling van 13/08/2021
Avis du camping Alba 1
9.7
/10
Beoordeling van Opstal V.
Startdatum verblijf : 18/07/2021
Sun Top Presta 4/6 pers Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele leuke camping met bijzonder aardig personeel. Accommodatie was perfect.
Echte beoordeling van 10/08/2021
Avis du camping Alba 2
10
/10
Beoordeling van Bart V.
Startdatum verblijf : 03/07/2021
Raoul Top Presta 6 pers Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 19/07/2021
Avis du camping Alba 3
9.5
/10
Beoordeling van Rinus P.
Startdatum verblijf : 17/08/2020

Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kind gericht, veel mogelijke activiteiten
Echte beoordeling van 09/09/2020
Avis du camping Alba 4
8.7
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 17/08/2020

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Er is veel te doen voor kinderen. Ruimtelijk opgezet. Je hebt eigenlijk alles binnen handbereik.
Wat we kunnen verbeteren :
Vriendelijkheid en kennis van personeel in de winkels, restaurant en wat rondliep op het park. Ons vakantiegenot is er niet door beďnvloed, maar is jammer als je zo een geweldig park hebt staan.
Echte beoordeling van 09/09/2020
Avis du camping Alba 5
8.1
/10
Beoordeling van P. N.
Startdatum verblijf : 17/08/2020

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 09/09/2020
Avis du camping Alba 6
9.6
/10
Beoordeling van Bas K.
Startdatum verblijf : 17/08/2020

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Door Corona hadden we onze geboekte vakantie in Frankrijk om laten zetten naar Het Stoetenslagh. Dat was in een paar minuten geregeld! Achteraf denken we dat deze camping misschien zelfs leuker zou zijn dan die in Bretagne: veel Nederlandse kinderen waar onze zoon mee kan spelen en een groot meer
Wat we kunnen verbeteren :
Links en rechts beginnen tekenen van slijtage zichtbaar te worden. De hekken bij de "oude" glijbanen zijn versleten. Maar voor de rest kan ik zo niks bedenken ;-)
Echte beoordeling van 14/09/2020
Avis du camping Alba 7
8.3
/10
Beoordeling van Lange D.
Startdatum verblijf : 15/08/2020

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 10/09/2020
Avis du camping Alba 8
9.4
/10
Beoordeling van J.w. H.
Startdatum verblijf : 15/08/2020

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Veel te doen voor kinderen en teeners
Wat we kunnen verbeteren :
Betere animatie voor ouderen zoals bijv een aantal jaar geleden musical optreden door theater school van Queen
Echte beoordeling van 09/09/2020
Avis du camping Alba 9
8.8
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 15/08/2020
Raoul 6 pers Sam/Sam

Animation Bien Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dankzij David van Camping Amfora d'Arcs ( waar we origineel geboekt hadden maar er blijkbaar helemaal geen Raoul bungalows zijn dus deze zeker NIET boeken !! ) hebben we gelukkig toch nog een leuke vakantie gehad op een andere camping die 40 km verderop lag = camping L' Alba :-)
Wat we kunnen verbeteren :
Voor camping Amfora d'Arcs raad ik aan om de website aan te passen aangezien er helemaal géén Raoul bungalows op de camping aanwezig zijn , wel bungalows van de 80's met allerlei gebreken !!
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Alba 10
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics