beoordelingen La Bonne Etoile
Beoordeling over camping La Bonne Etoile
Regio Poitou Charentes BOIS PLAGE EN RE
  05.46.09.10.16
8.7
/10
van 5 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
3 Kinderspeeltoestellen
3
3 De camping
3
3 Zwembaden
3
3 Animatie
3

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Perfecte uitvalsbasis om het Ile de Ré op de fiets te verkennen. De camping beschikt over een lekker verwarmd binnenzwembad. Bij elke reservering worden u 2 fietsen aangeboden! (Onder voorbehoud van beschikbaarheid en alleen buiten de schoolvakanties en lange weekenden i.v.m. Franse feestdagen).

★ De mening van onze klanten

100 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 5 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

11 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.5
/10
Beoordeling van Bruin-verberne D.
Startdatum verblijf : 21/08/2022
Raoul Top Presta 4 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie ligging van de huisjes met een heerlijk zwembad.
Wat we kunnen verbeteren :
De camping is zeer Frans georiënteerd. Voor ons was dat geen probleem, maar als kinderen willen aansluiten bij de animatie dan is dat moeizaam. Enkele personeelsleden spreken Engels.
Echte beoordeling van 30/08/2022
Avis du camping Bonne Etoile 1
8.4
/10
Beoordeling van Rianne P.
Startdatum verblijf : 09/07/2022
Sun Top Presta 4/6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie centrale ligging op het eiland.
Wat we kunnen verbeteren :
Personeel dat ook andere talen spreekt dan Frans zou prettig zijn.
Echte beoordeling van 26/07/2022
Avis du camping Bonne Etoile 2
8.9
/10
Beoordeling van Kimberley H.
Startdatum verblijf : 02/07/2022
Resort TV Clim 6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 26/07/2022
Avis du camping Bonne Etoile 3
8.4
/10
Beoordeling van Meyer D.
Startdatum verblijf : 11/06/2022
Habana Top Presta 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping Bonne Etoile 4
8.6
/10
Beoordeling van M. M.
Startdatum verblijf : 18/07/2021
Habana Top Presta 4 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Wat we kunnen verbeteren :
Het zou prettig zijn als er meerdere medewerkers Engels kunnen spreken.
Echte beoordeling van 03/08/2021
Avis du camping Bonne Etoile 5
8.6
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 28/07/2019
Resort Top presta 6/8 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 05/08/2019
Avis du camping Bonne Etoile 6
7.9
/10
Beoordeling van Alain D.
Startdatum verblijf : 20/07/2019
Sun Top Presta 4/6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Centrale ligging voor ile de re geheel te bezoeken tijdens dagtripjes. Klein compacte camping
Wat we kunnen verbeteren :
Meer reclame in Nederland maken. Wij vonden het erg raar dat wij letterlijk de enige Nederlanders waren op de camping tijdens verblijf. Beplanting beter beheren. Verder kleine leuke kindveilige camping. spannendere glijbanen. In vergelijk met 6 andere capfun campings vonden we deze wat achterlopen
Echte beoordeling van 05/08/2019
Avis du camping Bonne Etoile 7
8.2
/10
Beoordeling van Laura H.
Startdatum verblijf : 18/08/2018
Habana Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is knus en compact, alles zit dicht bij elkaar, met name het zwembad en de animatie zodat het voor kinderen overzichtelijk is. Sta caravan was netjes en heeft alles wat je nodig hebt. Camping is centraal gelegen en zit vlakbij het strand en de grote supermarkten.
Wat we kunnen verbeteren :
Voor de omvang van de camping vonden wij het zwembad aan de kleine kant. Kinderen zijn hier gauw uitgekeken. Een groter bad of een tweede zwembad zouden wij aanraden. Een extra glijbaan zou zeker ook leuk zijn!
Echte beoordeling van 04/09/2018
Avis du camping Bonne Etoile 8
9.4
/10
Beoordeling van Alex K.
Startdatum verblijf : 05/08/2018
Habana 4 pers Top TV - Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 03/09/2018
Avis du camping Bonne Etoile 9
8.4
/10
Beoordeling van Erica V.
Startdatum verblijf : 21/07/2018
Sunshine Life Top Presta

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 15/08/2018
Avis du camping Bonne Etoile 10
Copyright Capfun 2022 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics