beoordelingen L'Hermitage
Beoordeling over camping L'Hermitage
Regio Languedoc Roussillon SERIGNAN
  04.67.32.61.81
9.2
/10
van 45 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

96 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 45 beoordelingen tussen 2020 et 2021
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

96 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.8
/10
Beoordeling van Svetlana N.
Startdatum verblijf : 21/08/2021
Sun Top Presta 4/6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping voor 1 week. Wel lijkt het zwembad groter dan in het echt, veel goede glijbanen dus fijn voor de kids. Lidl om de hoek zeer handig ivm de boodschapjes, naar onze mening toch te ver van het strand. Camping heeft wel fantastische mooie stacaravans met veel privacy en ook wasmachines
Wat we kunnen verbeteren :
Betere service bij de bar, spreken totaal geen enkel woord Engels en de stroom viel vaak uit waardoor de animatie en restaurant niet doorgingen of open waren
Echte beoordeling van 01/09/2021
Avis du camping Hermitage  1
8.7
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 14/08/2021
Habana Top Presta 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Geweldig zwembad, omgeving waar veel te doen is.
Wat we kunnen verbeteren :
Bij de boeking was dit een dutchbox camping. Helaas was dit niet het geval. Er is dus geen Nederlandse animatie aanwezig. Tussen 18.00-19.30 uur geen mogelijkheden om ergens te borrelen. Restaurant is pas om 19.30 uur open en bar is om 18.00 uur dicht.
Echte beoordeling van 15/09/2021
Avis du camping Hermitage  2
9.7
/10
Beoordeling van Van H.
Startdatum verblijf : 25/07/2021
Resort Top Presta 6/8 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk en overzichtelijk zwembad, opzet camping ook prima en dichtbij zowel diverse supermarkten als het strand. Broodjes (op bestelling!) verkrijgbaar bij de bar, maar een wandeling naar de Lidl of lokale bakker is ook goed te doen. Animatie in overvloed (uiteraard in het Frans).
Wat we kunnen verbeteren :
Wij hadden problemen in douche (stank) en toilet (water etc. liep niet weg). Technische dienst bij de 2 meldingen snel aanwezig, maar vooral oplossen van gevolg en niet van oorzaak. Dat was jammer (hele vakantie probleem behouden!) maar misschien komt dit door de taalbarrière?
Echte beoordeling van 16/08/2021
Avis du camping Hermitage  3
9.3
/10
Beoordeling van Nickie M.
Startdatum verblijf : 25/07/2021
Habana Top Presta 4p Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk voor gezinnen met of zonder Kids. De ligging bij de zee is pluspunt. Toeristisch gaan wandelen enzo.
Wat we kunnen verbeteren :
Avondanimatie is in combinatie met andere camping vignes d'or...minder leuk
Echte beoordeling van 10/08/2021
Avis du camping Hermitage  4
9
/10
Beoordeling van L. R.
Startdatum verblijf : 24/07/2021
Raoul Top Presta 6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mocht er iets veranderen; bv Dutchbox word eraf gehaald. Mail dit dan naar de Nederlandse gasten die de vakantie ivm Corona omgeboekt hebben.
Echte beoordeling van 11/08/2021
Avis du camping Hermitage  5
8.6
/10
Beoordeling van Etten V.
Startdatum verblijf : 24/07/2021
Sun Top Presta 4/6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke en gezellige familiecamping
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie alleen in het Frans is echt achterhaald.
Echte beoordeling van 25/08/2021
Avis du camping Hermitage  6
9.8
/10
Beoordeling van John B.
Startdatum verblijf : 18/07/2021
Habana Top Presta 4 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een geweldige camping, zeker voor kinderen !
Wat we kunnen verbeteren :
Wij vonden alles top geregeld, alleen het beddegoed en dat kwam door de coronapandemie, was verschrikkelijk om op te liggen. Wij hadden daarvan graag op de hoogte gesteld willen worden !
Echte beoordeling van 03/08/2021
Avis du camping Hermitage  7
8.3
/10
Beoordeling van Haarlem V.
Startdatum verblijf : 17/07/2021
Sun Life Top Presta 4/6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Insuffisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 14/08/2021
Avis du camping Hermitage  8
8.5
/10
Beoordeling van Sven D.
Startdatum verblijf : 22/08/2020
Raoul 6 pers

Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
leuke waterglijbanen, geschikt ook voor jonge kinderen. Animatieteam was goed op elkaar ingespeeld, maar wel enkel op Fransen gericht (geen woord Engels tussendoor). Luxe stacaravan was prima - slechts 1x geen warm water maar snel opgelost. Voor een weekje prima.
Wat we kunnen verbeteren :
Animatieteam niet enkel op Fransen gericht; avondanimatie volledig in Frans - jammer! Eten/drinken mee mogen nemen naar zwemgedeelte zou beter zijn. Ontbijt niet hoeven te reserveren op de dag ervoor.
Echte beoordeling van 07/09/2020
Avis du camping Hermitage  9
8.9
/10
Beoordeling van De V.
Startdatum verblijf : 15/08/2020
Habana Top Presta 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een hele mooie compacte camping. Het zwembad is heel erg mooi met glijbanen waar de kinderen vanaf bleven gaan. Is wel Frans georiënteerd maar met een Nederlander bij receptie en 1 bij de animatie was er wel aandacht voor ze. Strand en andere leuke uitstapjes zijn allemaal dichtbij.
Wat we kunnen verbeteren :
Bij de avondanimatie de Nederlandse animator ook een wat grotere rol geven.
Echte beoordeling van 01/09/2020
Avis du camping Hermitage  10
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics