beoordelingen L'Eve
Beoordeling over camping L'Eve
Regio Loirestreek St Nazaire
  02 40 91 99 11
8.9
/10
van 33 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Met uitzicht op zee met directe toegang tot het strand, is l'Eve perfect voor een familievakantie. De omgeving biedt u veel te ontdekken. Er is een restaurant met een prachtig terras met zeezicht. 

★ De mening van onze klanten

89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 33 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

22 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9
/10
Beoordeling van Jankees K.
Startdatum verblijf : 29/07/2023
Raoul Top Presta 4 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige locatie, gezellige indeling van de camping
Wat we kunnen verbeteren :
Fietsverhuur is beperkt tot boodschappenfietsen. Gezien de omgeving misstaat een sportievere fiets niet denk ik
Echte beoordeling van 05/08/2023
Avis du camping L'Eve 1
8.8
/10
Beoordeling van Patricia H.
Startdatum verblijf : 23/07/2023
Habana Clim TV 4 pers dim/dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 06/08/2023
Avis du camping L'Eve 2
8.8
/10
Beoordeling van Karin D.
Startdatum verblijf : 23/07/2023
Habana top presta 4 pers dim/dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 06/08/2023
Avis du camping L'Eve 3
9
/10
Beoordeling van Jeroen J.
Startdatum verblijf : 22/07/2023
Resort Top TV 6/8 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
mooie camping en voldoende dingen in de omgeving om te bezoeken
Wat we kunnen verbeteren :
meertalige uitleg bordjes. groter assortiment bij de winkel. en een schoonmaak setje voor de eindschoonmaak.
Echte beoordeling van 29/07/2023
Avis du camping L'Eve 4
9.8
/10
Beoordeling van Zafar S.
Startdatum verblijf : 22/07/2023
Resort Top Presta 6/8 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie stranden en leuke omgeving
Wat we kunnen verbeteren :
Kwaliteit van de beden
Echte beoordeling van 05/08/2023
Avis du camping L'Eve 5
9.7
/10
Beoordeling van Anne T.
Startdatum verblijf : 16/07/2023
Tribu Top TV 12 pers dim/dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping, alles erg netjes, wel verouderde sanitaire voorzieningen, maar deze hoefden wij niet te gebruiken. Ontspannen camping!
Echte beoordeling van 24/07/2023
Avis du camping L'Eve 6
8.9
/10
Beoordeling van Hende V.
Startdatum verblijf : 15/07/2023
Bizouquet Top Presta 5 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goed gelegen, voldoende activiteiten ter plaatse. Verzorgde huisjes.
Wat we kunnen verbeteren :
Sanitair en toegang tot de bar bij het zwembad. Meer poetsspullen voorzien in het huisje (er was geen stofzuiger of aftrekker voorzien). Er was mogelijkheid tot recyclage, maar er waren geen vuilbakken voorzien om te sorteren bij het huisje, waardoor het onmogelijk werd gezien de ruimte.
Echte beoordeling van 29/07/2023
Avis du camping L'Eve 7
10
/10
Beoordeling van Van E.
Startdatum verblijf : 09/09/2022
Sun TV 4/6 pers dim/dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Attentheid en vriendelijkheid van personeel vind ik altijd het allerbelangrijkste en dat was bij Camping l'Eve TOP!
Wat we kunnen verbeteren :
Het was gewoon top. Zou geen verbeteringen kunnen benoemen.
Echte beoordeling van 20/09/2022
Avis du camping L'Eve 8
8.8
/10
Beoordeling van Belinda K.
Startdatum verblijf : 06/08/2022
Habana Clim TV 4 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie ligging bij prachtig strand. Camping is zeer geschikt voor mensen met kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Chalet is mooi, fijne douche. Verrast door de kwaliteit van het chalet. Airco ook enorm blij mee!
Wat we kunnen verbeteren :
Mooi zwembad, maar aan de kleine kant voor de grootte van de camping. En, de bewegwijzering op de camping kan wel iets beter (beetje een doolhof) evenals de avondverlichting. Erg donker om 's avonds de hond uit te laten.
Echte beoordeling van 23/08/2022
Avis du camping L'Eve 9
10
/10
Beoordeling van Rooij D.
Startdatum verblijf : 31/07/2022
Bizouquet Top Presta 5 pers dim/dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke overzichtelijke camping, prima tijd gehad met onze kids
Echte beoordeling van 17/08/2022
Avis du camping L'Eve 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics