beoordelingen Lou Puntaou
Beoordeling over camping Lou Puntaou
Regio AquitaniŽ LEON
  05.58.48.74.30
9.2
/10
van 29 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

‚ėÖ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

‚ėÖ De mening van onze klanten

93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 29 beoordelingen tussen 2020 et 2021
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

‚ėÖ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

59 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.7
/10
Beoordeling van John R.
Startdatum verblijf : 15/08/2021
Cara?bes Hab TP Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping heeft eigenlijk alles in de buurt omgeving voor een geweldige vakantie (meer, zee, zwembaden) op loop en/of fiets afstand. Enige wat wij dan als Nederlandse gasten hebben gemist zijn meer Nederlanders op de camping. Nu was alles frans georiŽnteerd.
Wat we kunnen verbeteren :
De wasmachines waren er 6 waarvan er 4 defect waren. Zouden meer mogelijkheden gecreŽerd moeten worden voor wassen op zo'n grote camping.
Echte beoordeling van 01/09/2021
Avis du camping Lou Puntaou 1
8.9
/10
Beoordeling van Xander S.
Startdatum verblijf : 07/08/2021
Cara?bes ResTP sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
complete service en opzet, is boven gemiddeld goed en dat is een groot compliment waard. animatie voor alle leeftijden uitmuntend. extra compliment voor het coulant toestaan om mijn PHEV op te mogen laden aan het huisje ondanks toegewezen parkeerplek..thumbs up!
Wat we kunnen verbeteren :
als er een snelheidslimiet is van 10 km per uur op het terrein, dan geldt dit ook voor de personeels karretjes. ook de stilte tijden savonds/snachts mogen wat consequenter toegepast worden.
Echte beoordeling van 26/08/2021
Avis du camping Lou Puntaou 2
8.7
/10
Beoordeling van Karim V.
Startdatum verblijf : 01/08/2021
HabTP Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 23/08/2021
Avis du camping Lou Puntaou 3
9.7
/10
Beoordeling van Joep R.
Startdatum verblijf : 01/08/2021
HabTP Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele mooie en nette camping. Ook de locatie biedt veel opties voor de waterfanaten (zwembad, meer en zee). Voor ons een super mooie en leuke vakantie geweest! Enigste minpuntje is dat het wel heel erg Frans georiŽnteerd is. Nu hoeven wij zeker geen Hollands dorp :-)
Wat we kunnen verbeteren :
Iets meer internationaal orientate wat betreft animatie en marketing , daarmee wordt het ook voor de Nederlandse kids een waar paradijs.
Echte beoordeling van 25/08/2021
Avis du camping Lou Puntaou 4
9.4
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 24/07/2021
Raoul TP 6 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 13/08/2021
Avis du camping Lou Puntaou 5
8.5
/10
Beoordeling van Nathalie H.
Startdatum verblijf : 15/08/2020
Raoul 4 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie propere camping waar veel leven is. Gelegen aan een mooi meer. Wij hadden een Raoul huisje en dat is zeker aan te raden.
Wat we kunnen verbeteren :
Jammer dat het personeel van de bar-restaurant-pizza allemaal een mondmasker onder de neus aan had terwijl iedereen verplicht was om een mondmasker te dragen. Hangt overal uit...jammer.
Echte beoordeling van 02/09/2020
Avis du camping Lou Puntaou 6
8.4
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 09/08/2020
CaraÔbes Hab TP Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 27/08/2020
Avis du camping Lou Puntaou 7
8.8
/10
Beoordeling van Beckhoven V.
Startdatum verblijf : 09/08/2020
Sun Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 25/08/2020
Avis du camping Lou Puntaou 8
8.8
/10
Beoordeling van Edward J.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
Studio 16m≤ 2 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Veel te doen. Vooral voor kleinere kinderen.
Wat we kunnen verbeteren :
WiFi en internet via 4g was niet best bij de huisjes. WiFi heeft het na navraag slechts 2 dagen gewerkt. De studio had een mooie tuin. Alles was aanwezig. Zwembad bij de huisjes was lekker rustig.
Echte beoordeling van 11/08/2020
Avis du camping Lou Puntaou 9
8.7
/10
Beoordeling van W N.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
CaraÔbes HabTP Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Lou Puntaou 10
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics