beoordelingen Lou Puntaou
Beoordeling over camping Lou Puntaou
Regio Aquitanië LEON
  05.58.48.74.30
0 beoordelingen

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Lou Puntaou is dé camping voor natuurliefhebbers! De camping ligt aan de rand van een natuurreservaat en strekt zich uit onder een natuurlijk eikenbos tot aan het majestueuze Lac de Léon. De oceaan en zijn immense stranden liggen op slechts 10 minuten rijden, en de parkeerplaatsen zijn gratis (en dat is cool)! Hier ademt alles natuur. Het bos omringt ons. Mijn grote plezier: met mijn kinderen op de fiets gaan om het prachtige landschap van de Landes te bewonderen! Er zijn veel fietspaden en fietsen is hier koning!

Wonen in de wijk CapNature (op 50 meter afstand) betekent kiezen voor een wijk speciaal voor gezinnen met jonge kinderen. Als je heel vroeg opstaat, kun je het geluk hebben om een groep herten of andere eekhoorns te zien in het natuurreservaat. Het watergebied is ontworpen voor jonge kinderen. Het Punta Lago gebied is meer zen-achtig, met een rustig zwembad en lounge avonden. En als je op zoek bent naar een meer feestelijke sfeer, raad ik de wijk Puntaou aan, met zijn zwembaden en levendigere avonden. Maak je geen zorgen, het is allemaal één camping met 3 geweldige sferen!

★ De mening van onze klanten

O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode
Copyright Capfun 2024 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics