beoordelingen La Madrague
Beoordeling over camping La Madrague
Regio Loirestreek PORNIC
  02.40.82.06.73
8.4
/10
van 63 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Adembenemend uitzicht op zee, directe toegang tot een mooie kleine baai. Je bent aangekomen op een magische plek. Animatie van hoge kwaliteit. Aantrekkelijk waterpark.

★ De mening van onze klanten

89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 63 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

33 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.7
/10
Beoordeling van Haan D.
Startdatum verblijf : 06/08/2023
Bizouquet 5 Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We hadden echt een super mooie, nette accomodatie. Een absolute top! Ook de locatie van de camping is echt prachtig.
Wat we kunnen verbeteren :
Het zou voor de Nederlandse gasten leuk zijn als er ook Nederlandstalige animatie is ????
Echte beoordeling van 13/08/2023
Avis du camping Madrague 1
9.1
/10
Beoordeling van Angela S.
Startdatum verblijf : 06/08/2023
Super Family Placette Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie verzorgde kindvriendelijke camping
Wat we kunnen verbeteren :
Ruimte om de accommodatie. Engelstalige annimatie
Echte beoordeling van 13/08/2023
Avis du camping Madrague 2
9.4
/10
Beoordeling van Jan T.
Startdatum verblijf : 22/07/2023
Resort Top Presta Placette Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 29/07/2023
Avis du camping Madrague 3
9.5
/10
Beoordeling van Hieke M.
Startdatum verblijf : 22/07/2023
Raoul 4 Placette Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtig gelegen camping, direct aan de kust. We konden vanaf onze verande de zee zien. De camping is niet te groot waardoor jongere kinderen gemakkelijk hun eigen weg vinden
Wat we kunnen verbeteren :
De 'grote speeltuin' ligt direct aan de openbare weg naast de hoofdingang die altijd open staat. Dat is wat spannend met jonge kinderen.
Echte beoordeling van 05/08/2023
Avis du camping Madrague 4
10
/10
Beoordeling van Saskia P.
Startdatum verblijf : 16/07/2023
Indy 4 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 30/07/2023
Avis du camping Madrague 5
9.7
/10
Beoordeling van Michiel S.
Startdatum verblijf : 15/07/2023
Habana Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
prachtige ligging direct aan de oceaan! Fijn om te kunnen tafeltennissen en petanque te kunnen spelen met aan de receptie geleend materiaal. :)
Wat we kunnen verbeteren :
Helaas is de animatie enkel in het Frans :(
Echte beoordeling van 29/07/2023
Avis du camping Madrague 6
9.4
/10
Beoordeling van Tristan A.
Startdatum verblijf : 15/07/2023
Tente Maori 4 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
mooie locatie, goede voorzieningen, allround veel te doen voor kinderen, aan de zee, redelijk goed klimaat en zon uren
Wat we kunnen verbeteren :
maori tenten maken veel lawaai door de wind, dit stoort in de nacht bij slaap, zet de tent wanden vast aan het houten frame op meerdere plaatsen.
Echte beoordeling van 29/07/2023
Avis du camping Madrague 7
8.8
/10
Beoordeling van Groenesteijn V.
Startdatum verblijf : 08/07/2023
Raoul 6 Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
er wordt veel georganiseerd, nette accomedaties en een mooi gebied.
Wat we kunnen verbeteren :
Het is jammer dat de animatie alleen in het frans is. je kunt niet alle talen doen, maar alleen al wat meer engels talig zou al prettig zijn.
Echte beoordeling van 15/07/2023
Avis du camping Madrague 8
9.2
/10
Beoordeling van Agm G.
Startdatum verblijf : 08/07/2023
Indy 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De locatie
Wat we kunnen verbeteren :
De bedden! De matrassen van de 1 pers bedden zijn voor een volwassenen erg dun en dus oncomfortabel. En een kleine handleiding van bv fornuis en het feit dat er een tafel was verstopt in de keuken (Indy 4) hier kwamen we per ongeluk achter op de 5e dag.
Echte beoordeling van 22/07/2023
Avis du camping Madrague 9
9.4
/10
Beoordeling van Gilbert O.
Startdatum verblijf : 20/08/2022
Raoul 6 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De gemoedelijke camping met goede voorzieningen ligt direct aan de prachtige kust met rotsen en strandjes dichtbij het pittoreske Pornic. Een fijne omgeving om de vakantie door te brengen. Dit jaar voor de tweede keer op rij genoten van een heerlijke tijd. We komen zeker weer eens terug.
Wat we kunnen verbeteren :
Met drie pubers op vakantie is internet wel erg belangrijk en tsja die WiFi bleek nogal eens wat instabiel. Ach ja af en toe off-line is niks mis mee.. het is vakantie !
Echte beoordeling van 11/09/2022
Avis du camping Madrague 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 29/05/2024 07:54:33