beoordelingen Wieskamp
Beoordeling over camping Wieskamp
Regio Gelderland Winterswijk Henxel
  0031 543 514 612
8.6
/10
van 222 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Camping ‘t Wieskamp beschikt over een prachtige natuurspeeltuin en een indoorspeeltuin voor uren speelplezier voor de kids ongeacht het weer! Ideaal gelegen op fietsafstand van Winterswijk net naast de Duitse grens, perfect voor leuke uitstapjes in binnen- en buitenland.

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 222 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

48 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
10
/10
Beoordeling van Geus D.
Startdatum verblijf : 04/04/2024
Habana Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 09/04/2024
Avis du camping Wieskamp 1
8.7
/10
Beoordeling van Patrick H.
Startdatum verblijf : 30/03/2024
Habana Top TV 4 pers vr

Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping lijkt zich vooral te richten op gezinnen met kinderen en full entertainment. Wat er georganiseerd wordt ziet er prima uit voor die doelgroep. Wij zijn meer rustzoekers, en dan is deze camping minder geschikt.
Wat we kunnen verbeteren :
Niet veel. Camping zal er netjes en verzorgd uit. Personeel was netjes en in staat om onze vragen te beantwoorden. Wij hadden een chalet gehuurd. Deze is volledig met pannen en goede verwarming prima uitgerust.
Echte beoordeling van 02/04/2024
Avis du camping Wieskamp 2
9.3
/10
Beoordeling van Josien D.
Startdatum verblijf : 25/08/2023
Jasmijn Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 28/08/2023
Avis du camping Wieskamp 3
7.7
/10
Beoordeling van Josien D.
Startdatum verblijf : 24/08/2023
Jasmijn Top TV 4 pers vr

Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Wat we kunnen verbeteren :
De web site. Niet gebruiksvriendelijk.
Echte beoordeling van 27/08/2023
Avis du camping Wieskamp 4
9.4
/10
Beoordeling van S.
Startdatum verblijf : 07/08/2023
Jasmijn Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Top accomodatie kindvriendelijk en mooie omgeving. Prijs kwaliteit uitstekend!
Wat we kunnen verbeteren :
Het animatie programma ook voor jongere kinderen ons zoontje was 6.
Echte beoordeling van 11/08/2023
Avis du camping Wieskamp 5
9.2
/10
Beoordeling van Jo E.
Startdatum verblijf : 01/08/2023
Finngalow Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 03/08/2023
Avis du camping Wieskamp 6
8.9
/10
Beoordeling van Aly H.
Startdatum verblijf : 28/07/2023
Kim Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
kindvriendelijk
Wat we kunnen verbeteren :
beddengoed was niet schoon erg zoeken waar accommodatie was.Slecht aangegeven
Echte beoordeling van 31/07/2023
Avis du camping Wieskamp 7
8.7
/10
Beoordeling van Mies W.
Startdatum verblijf : 27/07/2023
Finngalow Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
niet specifiek aanraden
Wat we kunnen verbeteren :
WiFi en tv. medewerker heeft WiFi verbeterd maar tv was slecht
Echte beoordeling van 30/07/2023
Avis du camping Wieskamp 8
10
/10
Beoordeling van Steunpunt S.
Startdatum verblijf : 15/07/2023
Jasmijn Top TV 4 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 22/07/2023
Avis du camping Wieskamp 9
9.8
/10
Beoordeling van Pleunie V.
Startdatum verblijf : 10/07/2023
Sun + Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
we hebben genoten. op elk veldje was een zandbak+schommel met speelgoed voor de kinderen. heerlijk compact zwembad, super! nog een groot binnenspeeltuin voor de kleintjes en lief personeel.
Wat we kunnen verbeteren :
in het huisje waar wij verbleven was het onder de banken niet schoon. ook vond ik de hoeslakens die al om het bed zat niet heel fris, ik zag er haren op. ook de douchecabine mag het in de kleine hoekjes wat schoner. ik zou bleek gebruiken. verder was het huisje wel schoon. prima.
Echte beoordeling van 14/07/2023
Avis du camping Wieskamp 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 20/04/2024 07:56:11